Piramisban edzek vagy maradjak a szokványos edzésnél?
Sziasztok!
sajnos a csuklómmal történt egy kis incidens és eléggé fáj:( és hát ezért ki kellet hagynom egy edzést és épp azon gondolkodtam, hogy át kellene térnem a piramis edésre, csak nem tudom, hogy megéri-e és hogy emelkedő piramis vagy csökkenő?? Azt, hozzá kell tennem, mielőtt valaki félreért bármit, testépítésről van szó.
Szóval a kérdésem összefoglalva: Használjam-e a piramis edzéstervet avagy sem és ha igen akkor csökkenő vagy emelkedő lépésben haladjak?
Már több hónapja edzek meg régen is sokat edzettem csak voltak kisebb nagyon kihagyások. 18éves vagyok, fiú.
Köszi a segítséget:)
ui: Szerintetek mivel tudnám gyorsítani a csuklóm gyógyulását?
Hát...azért nem vagy túl tájékozott testépítés terén az látszik...nem hinném, hogy több évre visszamenő komoly edzésmúltad lenne, amikor komolyan is vetted ezt a sportot...de lényegtelen.
Ahogy neked jól esik... én például mellezni piramisban szeretek viszont hátazni meg sorozatban, mivel az elég gyenge a többihez képest így heti 2x edzem rá, de akkor is ésszel és sorozatban...
Hogy milyen piramisban? Ember! Téged melyik bolgyóról hoztak ide? Egy jobb napomon 100-ba belenyomok 3x, de akkor már kész vagyok...meg persze előtte folyamatosan pakoljuk a súlyokat... rúd 2*50, 60 - 2*15, 80 - 2*5, 90 - 2*3, 100 - 2*2
Ha ezt te megtudod úgy oldani, hogy mindenféle bemelegítés nélkül csak úgy belenyomsz 100-ba és nem döglesz meg alatta, akkor elismerésem, barátom...
Szóval piramisban fel 100-ig majd onnan 10 kilókat folyamatosan visszaszedve mindegyikbe amennyi megy egészen addig, ameddig már a rudat sem tudom kinyomni...
értem, kösz h jól le*asztál:D
de most sokat tanultam, kössze
Én azt hittem, hogy csak van az amikor kis súlytól föl és ennyi és azt hittem, hogy valaki meg úgy csinálja, hogy nagy súlytól le. Szóval a piramis lényege, hogy kis súlytól fel majd onnan vissza:) kössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!