Kárt okoztam egy ping pong asztalban az iskolában, a sarka lejött (kb akkora mint egy egér fele (számítógép) ), és mi értelme h kifizessek egy chipsdarab átmérőjü parafa (nem az, de hasonlít rá) darabra 20-30000 et?
Figyelt kérdés
Télleg kicsi darab... ki akarják fizettetni merhogy használhatatlan lett, ez igaz h ettől használhatatlan?2011. febr. 2. 15:49
2/5 anonim válasza:
Igen,használhatatlan..Látni,hogy nem értesz a pingponghoz..
Bizony ha te okoztad a kárt akkor fizesd is ki..Legközelebb kétszer meggondolod,hogy mit tegyél..
3/5 A kérdező kommentje:
pfff úgylátszik lemondhatok az mp5röl amit kinéztem magamnak:/ eltekintve attól h a tanárnak egyszer szóbahoztam(eléggé dagi) h mért nem fut velünk,amikor történt a pingpongos incidens akkor nemtörte magát h szóljon h elfog törni...elvileg szólt de nem hallottam mert mindanki hangosan beszélt és nem másokra koncentráltam.
2011. febr. 2. 16:23
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom elképzelni hogy azért tört el az asztal mert te a játékszabályok szerint rendesen használtad azt. Ha meg nem rendeltetés szerűen hanem butaságokat csináltál akkor meg biztosan kifizettetik veled
5/5 anonim válasza:
Hááát, ez érdekes kérdés! Az iskolának van biztosítása, amely minden berendezésre vonatkozik. És mivel te nem vagy csak korlátozott mértékben cselekvőképes (képes vagy kárt okozni, felméri nem tudod) ezért mondhatod, hogy te ezt nem fizeted ki, egyébként is állja a biztosító! Nem kell megijedni! Én pl. szórakozásból (nem akartam kirúgni) fogadtam haverommal, hogy focival eltalálom az ablakot a suliban! A tesi tanár is látta, és szerencsémre, szerencsétlenségemre nyertem a fogadást, de fizetnem nem kellett! Nekem is mondták, hogy ennyi meg annyi lesz, de nekik csak annyi, hogy szólnak a biztosítónak, hogy ma az ablakot (ping pong asztalt) sérülten találtuk! X ár alatt ki sem mennek ellenőrizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!