Gépírói és számítógép kezelői tanfolyamot hol tudok elvégezni heves megyében, vagy Eger környékén?
Ha tanultad, akkor nem fontos menni ECDL tanfolyamra. Vásárolj egy ECDL feladatsoros könyvet, váltsd ki a vizsgakártyád (kb. 5000 forint), vizsgázz le az összes modulból és fizesd ki a bizonyítvány díjat (kb. 5000 forint). A modulok árát nem tudom pontosan, olyan 4000 volt 2 éve, mikor én akartam csinálni, de nekem az ötös informatika érettségi miatt ingyen megadták (tiszteletdíj volt a bizonyítvány ára!).
A gépírásról szerintem úgy tudsz papírt szerezni, hogy elmész ügyintéző-titkári képzésre közgazdasági iskolába - sajnos 2 éves. A mienkben is van ilyen, ez felsőfokú OKJ-s képzés. Itt tanulnak informatikát modulokra bontva, gépírást is. Azt hiszem, hogy 22 vagy 23 éves korig ingyenes, utána a mi iskolánkban 30.000 forint félévente.
Remélem, segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!