Ki kapott Nobel díjat magyarok közül? Nagyon fontos!
Légyszíves ha tudtok akkor segítsetek és írjátok le h ki kapott Nobeldíjat a magyar emberek közül.
A fizika tanárom adta fel ezta kérdést és haa nem tudok rá válaszolni akkor emg húz(buktat) ő nm a normális tanárok közé tartozik sztem.DE LÉGYSZÍVES SEGÍTSETEEK.
köszi előre is.:):D
Fizikait?
Lénárd Fülöp, Wigner Jenô és Gábor Dénes.
gogleba beírtam h magyar nóbel-díjasok és 1. találat
Gyakor johvan írtam kérdést a sportba azt nm léptem onnan ki most mit kell kötekedni?!
egyépként emg télleg nagyon köszi mindenkinek h segített.
Szerintem is rád férne, hogy évet ismételj. Aki egy ilyen alapvető információ megszerzésére sem képes, és még a kérdést se képes normális helyre feltenni, annak még szüksége van némi érésre...
És mindezek tetejébe, amikor a tanár ad egy ilyen dedós mentőkérdést, még közlöd, hogy nem normális... Inkább tennéd össze minden kezed-lábad-ujjad, hogy lehetőséget ad javítani... Pláne ilyen irtóztatóan egyszerű lehetőséget...
Nálunk az elektro tanár adott egy olyan ellenállás hálózatot, hogy ketté állt a füle tőle a diáknak, ha javítani akartál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!