Testépítő versenyzők! A tömegnövelő időszak legvégére mennyire szökik fel a testzsírszázalékotok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 03:42
11/14 anonim válasza:
:D:D Összehozom magamtól.Jó is lenne ha az idén összejönne a forma és nem csak a tapasztalatgyűjtés miatt mennék.
A probléma a kategóriákkal van.Openbe nincs még meg a tömegem mert ahoz kéne még 1 év.Athleticben meg nem fogok indulni mert az hivatalosan ugye naturál kategória.Így most megy a sakkozás keményen hogy behízzak openbe:D:D Aztán majd elválik.
12/14 anonim válasza:
Sztem Athleticben is vannak azért olyanok, akik sztem nem natural csinálták :)
13/14 A kérdező kommentje:
Hé, hé, abba lehet hagyni az offolást, különben jelentelek Titeket! :D
Én is szerencsés alkat vagyok, rendkívül gyors és jó az anyagcserém. De minden tiszteletem azoké, akik kevésbé szerencsés alkattal érnek el minőségi testkompozíciót.
Szurkolok mindegyikőtöknek a versenyekre! :)
2011. febr. 2. 03:47
14/14 anonim válasza:
tegnap 23:09
Persze hogy vannak de azért mert valaki köcsög nekem még nem kell annak lennem.
Na OFF:off
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!