Mi történik akkor, ha behúzzuk a hasunkat?
Figyelt kérdés
Hová tűnik stb.?2011. jan. 31. 09:50
1/5 anonim válasza:
A hátadon kinyomódik, csak azt te nem látod. Ugyanígy nem tudod megpuszilni a könyöködet sem.
2/5 anonim válasza:
Amit az 1. válaszoló írt részben igaz ,de sok esetben nem jon ki a háton az amit elol behúztunk... ez 100 százalék mert 1-szer én is kipróbáltam 3 kamerával szedtem tobb irányból magam és plusszban még ott volt a tesóm is ´nézni´ és nekem nem jott 1 picit se ki a hátamon...de lehet ,hogy másnak kijon...
Amúgy az igaz ,hogy a konyokot nemlehet megpuszilni :)
3/5 anonim válasza:
Most ezt komolyan elhittétek, hogy a hátadon kijön? :D
Tudod, az emberi belsőrészek azért nagyrészt rugalmasak. Ha behúzod a hasad, akkor összenyomódnak a szervek. Ennyi :)
Most ha a karizmodat megnyomod, nem dudorodik fel a másik oldalon. Rugalmas szövet az is, persze azért nem lapítható bármeddig, de összenyomható egy bizonyos szintig :)
5/5 anonim válasza:
egy párhuzamos dimenzióba lép át... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!