Csináltam egy Methandienon "kúrát" utána pedig szedtem Zitazonium-ot és Clomid-ot az a problémám hogy már több mint egy hónapja vége a kúrának, és még mindig fáj a bal herém, lehet hogy nem állt le a zsugorodás?
vagy csak azért fáj mert a Methandienon-t szedtem?
Aki tud segíteni tanácsot adni az írjon! Ha kérhetem ne poénkodva és fikázva mert attól nekem nem lesz jobb....
banyek, az eszedbe se jutott, hogy orvoshoz menj? irány az endokrinológia.
a fikázást, meg poénkodást kiba megérdemelnéd...
Már nem egy embertől hallottam a kúra utáni herefájdalmat.
Legtöbbször köze sincs a koxhoz.
Általában túlemelik magukat,vagy alapból nem alkalmas a testük pl a 160 kilós guggolásra és kiderülnek örökletes,vagy szerzett gerinc problémák.A gerinc meg képes lesugározni a fájdalmat a herékbe.
Először menj el reumatológiára,röntgeneztest meg magad és ha nincs baja a gerincednek-pl nyitott gerincnél alap a herefájdalom huzamosabb terhelésre-,akkor jöhet az urológus.
Azért is érdemes a reumával kezdeni,mert ha megvan a bibi,akkor megúszod az újjazást az urológusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!