Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csináltam egy Methandienon...

Csináltam egy Methandienon "kúrát" utána pedig szedtem Zitazonium-ot és Clomid-ot az a problémám hogy már több mint egy hónapja vége a kúrának, és még mindig fáj a bal herém, lehet hogy nem állt le a zsugorodás?

Figyelt kérdés

vagy csak azért fáj mert a Methandienon-t szedtem?

Aki tud segíteni tanácsot adni az írjon! Ha kérhetem ne poénkodva és fikázva mert attól nekem nem lesz jobb....

2011. jan. 31. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:

banyek, az eszedbe se jutott, hogy orvoshoz menj? irány az endokrinológia.

a fikázást, meg poénkodást kiba megérdemelnéd...

2011. jan. 31. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Már nem egy embertől hallottam a kúra utáni herefájdalmat.

Legtöbbször köze sincs a koxhoz.

Általában túlemelik magukat,vagy alapból nem alkalmas a testük pl a 160 kilós guggolásra és kiderülnek örökletes,vagy szerzett gerinc problémák.A gerinc meg képes lesugározni a fájdalmat a herékbe.

Először menj el reumatológiára,röntgeneztest meg magad és ha nincs baja a gerincednek-pl nyitott gerincnél alap a herefájdalom huzamosabb terhelésre-,akkor jöhet az urológus.

Azért is érdemes a reumával kezdeni,mert ha megvan a bibi,akkor megúszod az újjazást az urológusnál.

2011. jan. 31. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
hát az komoly és az endokrinológián mit csinálnak írnak fel gyógyszert? gondolom megkérdezik szedtem e valamit??
2011. jan. 31. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:
bár nem tudom az endokrinológiának mi köze hozzá az pajzsmirigy szakrendelés ha jól tudom...
2011. jan. 31. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Rendbe jöttél már? Én is most szeretnék egy Methandienon kúrát csinálni, esetleg van valami tanácsod?
2011. máj. 23. 18:39
 6/7 anonim válasza:
Bocs de jó nagy barom vagy és mindenki aki ilyen szarokat szed! Nekem daganatra írták ki a Zitazoniumot és majd bele döglök h megértessem a dokival h nem akarok több károsítást! Remélem azóta impotens lettél! Gondolkodjatok már kigyúrt undormányok!
2012. jún. 19. 20:53
 7/7 anonim válasza:
utolsó, remélem te meg azóta megdöglöttél, idióta ..csa.
2017. ápr. 20. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!