Hogyan lehet az, hogy a haverom szar kajázással is izmos, atlétikus alkatú?
Elmondom miket eszik egy nap:
Kakóscsigák, csokik,bukták, pizza, hamburger, néha húst is.
Jár rendszeresen edzeni. Teljesen atlétikus, nincs túlsúlya, nagy mellizom, bicepsz,vádlik. Most akkor hogy van ez?
a haverod talán nem azzal van elfoglalva, hogy más hogy néz ki, hanem a saját edzésével. Kisapám, nem az számít, hogy mennyit edzel, hanem az edzésmunka minősége. én egy óra alatt leedzek, és klasszisokkal jobban nézek ki azoknál, akik órákat ott dekkolnak a teremben (na jó, a nyelvük tuti izmosabb)
Te is itt irigykedsz, ahelyett, hogy a saját dolgoddal foglalkoznál. Ha meg nem tetszik, húzz el sakkozni, vagy tudom is én hova. De a teremben senkinek nem fogsz hiányozni, az tuti.
jajj de utálom a hozzád hasonló lusta, semmirekellő irigy csírákat...
Mielött oltogatsz másokat , elhuzhatnál anyádba. 13 éve versenyszerűen futok , a kondi ez mellett megy, mivel plusz izmot akarok építeni.
Én is rühellem a te fajádat akik oldalról bekiabálnak, aztán vonalkodós gatyával futnak el.
hát izmosodásnak egyik sem tesz különösebben jót, mondjuk ez elég sarkított kijelentés.
hosszútávfutók közül egyse egy izom-hegy, és ez nem is véletlen.
Viszont, ha te futsz, és egészségesen élsz, simán kitartóbb, jobb izmaid vannak mint haverodnak, sztem ne irigyeld..
te jobban nyomod :)
Köszi a normálisaknak a választ.
Igen, futás mellett nehéz izmot rakni , tisztában vagyok vele. Hosszútávfutó vagyok amúgy.
Na akkor ez a megoldás.
A hosszútávfutás éppen hogy vékony nyulánk izmokat kíván, amíg ezt a sportot űzöd számolj azzal hogy sose leszel izompacsirta.
Viszont sokkal kitartóbb izomzatod van
bezony.
és akkor néhány gondolat ide:
-szép, szálkás, atlétikus izomzat hasznosabb (hisz tudsz futni stb.stb.)
-cáfoljátok meg, de a legtöbb nő sokkal jobban szerette akivel dolgom volt, mint a "nagyon" vagy már "túl" izmokat
akkor ezekután? :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!