Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az, hogy a...

Hogyan lehet az, hogy a haverom szar kajázással is izmos, atlétikus alkatú?

Figyelt kérdés

Elmondom miket eszik egy nap:

Kakóscsigák, csokik,bukták, pizza, hamburger, néha húst is.

Jár rendszeresen edzeni. Teljesen atlétikus, nincs túlsúlya, nagy mellizom, bicepsz,vádlik. Most akkor hogy van ez?

2011. jan. 31. 00:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

a haverod talán nem azzal van elfoglalva, hogy más hogy néz ki, hanem a saját edzésével. Kisapám, nem az számít, hogy mennyit edzel, hanem az edzésmunka minősége. én egy óra alatt leedzek, és klasszisokkal jobban nézek ki azoknál, akik órákat ott dekkolnak a teremben (na jó, a nyelvük tuti izmosabb)

Te is itt irigykedsz, ahelyett, hogy a saját dolgoddal foglalkoznál. Ha meg nem tetszik, húzz el sakkozni, vagy tudom is én hova. De a teremben senkinek nem fogsz hiányozni, az tuti.

jajj de utálom a hozzád hasonló lusta, semmirekellő irigy csírákat...

2011. jan. 31. 19:08
 12/19 A kérdező kommentje:

Mielött oltogatsz másokat , elhuzhatnál anyádba. 13 éve versenyszerűen futok , a kondi ez mellett megy, mivel plusz izmot akarok építeni.

Én is rühellem a te fajádat akik oldalról bekiabálnak, aztán vonalkodós gatyával futnak el.

2011. jan. 31. 20:35
 13/19 A kérdező kommentje:
A haver sem terembe jár amúgy hanem házilag gyúr. Azért nem jár terembe ,mert sajnos sok helyen ilyen magadfajta beképzelt .ardarabok vannak. Tisztelet a kivételnek.
2011. jan. 31. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Hosszú vagy rövidtávfutó vagy?
2011. jan. 31. 21:20
 15/19 anonim ***** válasza:

hát izmosodásnak egyik sem tesz különösebben jót, mondjuk ez elég sarkított kijelentés.

hosszútávfutók közül egyse egy izom-hegy, és ez nem is véletlen.

Viszont, ha te futsz, és egészségesen élsz, simán kitartóbb, jobb izmaid vannak mint haverodnak, sztem ne irigyeld..

te jobban nyomod :)

2011. jan. 31. 22:38
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszi a normálisaknak a választ.

Igen, futás mellett nehéz izmot rakni , tisztában vagyok vele. Hosszútávfutó vagyok amúgy.

2011. jan. 31. 22:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Na akkor ez a megoldás.

A hosszútávfutás éppen hogy vékony nyulánk izmokat kíván, amíg ezt a sportot űzöd számolj azzal hogy sose leszel izompacsirta.

Viszont sokkal kitartóbb izomzatod van

2011. jan. 31. 23:38
 18/19 anonim ***** válasza:

bezony.

és akkor néhány gondolat ide:

-szép, szálkás, atlétikus izomzat hasznosabb (hisz tudsz futni stb.stb.)

-cáfoljátok meg, de a legtöbb nő sokkal jobban szerette akivel dolgom volt, mint a "nagyon" vagy már "túl" izmokat

akkor ezekután? :)))

2011. febr. 1. 10:09
 19/19 anonim ***** válasza:
no, mi a fene, mégiscsak a csicskáztató válasz hozta el az igazságot?
2011. febr. 1. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!