Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az, hogy a...

Hogyan lehet az, hogy a haverom szar kajázással is izmos, atlétikus alkatú?

Figyelt kérdés

Elmondom miket eszik egy nap:

Kakóscsigák, csokik,bukták, pizza, hamburger, néha húst is.

Jár rendszeresen edzeni. Teljesen atlétikus, nincs túlsúlya, nagy mellizom, bicepsz,vádlik. Most akkor hogy van ez?

2011. jan. 31. 00:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
jó az anyagcseréje
2011. jan. 31. 00:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Na hallod erre én is kíváncsi vagyok,én egyszer eennék 1héten hambit rohadtul meglátszana,1-2 haver meg csak úgy zabálja,aztán még így is tiszta Schwarznegger mind a kettő.
2011. jan. 31. 00:13
 3/19 anonim ***** válasza:

Genetika... Mellé rengeteg mozgás.

Te is ehetsz fosul, ha mellette eleget mozogsz, de így nem a maximális mértékben fejlődsz.

A hús pedig kifejezetten jó kaja, amúgy a pizzát néha sajnos én sem tudom megállni... De muszáj.

Amúgy nemcsak azért kell jól kajálni, mert attól jól nézel ki, hanem azért is, h egészséges legyél.

2011. jan. 31. 00:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Genetika
2011. jan. 31. 01:04
 5/19 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy külsőleg nem látszik rajta semmi, de ne csodálkozzon, ha középkorára mindenféle bajai lehetnek (magas vérnyomás, köszvény, érelmeszesedés, stb. ) Konkrét példát is tudok hasonlóra mondani a baráti körömből. Ha rosszakat eszel nap mint nap, annak nem most fog kijönni a hatása, csak húsz év múlva, de akkor már visszafordíthatatlan lesz4
2011. jan. 31. 09:45
 6/19 anonim ***** válasza:
57%

Tippre haverod 20 év alatt van.

Utána már jobban jön zsír. tapasztalat

2011. jan. 31. 12:42
 7/19 anonim ***** válasza:
fiatal, jó genetika, meg keményebben edz. ennyi kb.
2011. jan. 31. 12:47
 8/19 A kérdező kommentje:
27 éves lesz.
2011. jan. 31. 13:21
 9/19 anonim ***** válasza:

Leppurd leírta: genetika..

ha jól dolgozza fel a teste és nem hajlamos a zsírosodásra, lehetnek nagy izmai edzéstől, mert ilyen-olyan minődégben beviszi a megfelelő energiát, és akár a fehérjét is..

az ásványi anyagok, vitaminok, és a minőségi teljesértékű fehérje hiánya meg (ezt is írták) bizony később fog feltűnni különböző betegségek formájában, hát akkor majd szopacs lesz. De alapvetően szerencsés eddig :)

2011. jan. 31. 15:30
 10/19 A kérdező kommentje:
Idegesit mert tök könnyen megy rá az izom. Nem is kell sokat edzenie. Én pl sokkal többet edzek nála , mégsem fejlődök úgy. Pedig én oda is figyelek mit eszem. Csirkemell , rizs, zöldségek ,gyümölcs, multi vitaminok, főzelékek. Ez meg...Eszi a kakóscsigáit aztán úgy néz ki mint aki napi 4 órát eddz.
2011. jan. 31. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!