Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azzal a kérdésel fordulook...

Azzal a kérdésel fordulook hozzátok hogy házilag hogyan tudnám ugymond kigyúrni magam?

Figyelt kérdés
Mivel anyagilag sajnos nemtudok finanszirozni egy kondibérletet illetve elég messziről vagyok bejárós az érdekelne hogyan tudnám házilag úgymond kigyúrni magam?! illetve érdekelne hogy mennyi idő után látszódna is valami ha rendszeresen csinálom, illetve érdekelne még hogy milyen kajákat kell enni az edzés mellé.Abszolút kezdő vagyok most szeretnék változtatni ezen
2011. jan. 30. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:

synthol!

pont ilyeneknek találták ki mint te!

2011. jan. 30. 13:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Illetve megjegyezném vagyis kérdezném hogy fekvőzés az jó elkezdeni az egészet?vagy az csak beszálkásít?
2011. jan. 30. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
olvass utána
2011. jan. 30. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Na most fél perc alatt mindent megválaszolok neked!

Edzés otthon:

[link]

Étkezés és minden más tudnivaló:

[link]

Parancsolj és sok sikert,ja ha el akarsz érni valamit sokba fog fájni az étkezés is!

2011. jan. 30. 13:37
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2011. jan. 30. 13:39
 6/10 anonim válasza:

ha még maradt volna kérdés:

tömegövelés otthon nem igazán valósítható meg rövid (se hosszabb) távon, súlyzózás nélkül, szerek nélkül

ha fiatal vagy 18-19 alatt ne szedj tápl. kiegészítőt, fehérje vagy egyéb port később gond lehet az ágyban.

súlyzózás, fekvenyomás, de minden mozgás előtt bemelegítés!!

2011. jan. 30. 15:48
 7/10 anonim válasza:
synthol -- csak ha meg akarsz halni!!!!!!!!!! (komolyan!)
2011. jan. 30. 15:56
 8/10 anonim válasza:
15:48 :D
2011. jan. 30. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Úgymond sehogy, hacsak otthon nincs úgymond edzőtermed.
2011. jan. 30. 20:20
 10/10 anonim válasza:
Eddigre már jól kigyúrhattad magad :), én húzódszkodtam sokat, felülés fekvőtámasz, nem "gyúrtam ki magam", de azért nem kell szégyellnem a testalkatom, fizikai munka mellett meg jó az erőnlétem
2014. jan. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!