Egy másfél éves kondizás teljesítménycsökkenéssel jár például futásból?
Sziasztok!
Most szeretnék elkezdeni kondizni járni és érdekelne, hogy az esetleges (és remélem bekövetkező) súly-izomnövekedés járhat-e teljesítménycsökkenéssel futásból, függeszkedésből stb...?
Ez mind azért érdekel, mert rendőrközépbe vagy rendőrtisztire szeretnék jelentkezni ahova 60 kg-al kell 25-öt kinyomni. Nos nekem talán megy a kettő.
Esetleg, ha eljárok kondizni akkor a futásra is gyúrjak rá? Mert ez azt eredményezné, hogy heti nem 3szor, hanem esetleg 4szer kéne lejárnom. Gondolom én.
ezek nélkül is tudsz fejlődni de olcsóbban kijössz mintha csak csirkét zabálnál. 100 gramm csirke=20 gramm fehérje
fél kiló csirke naponta bár ennyit lazán meglehet enni de hidd el gyorsabban fejlődnél ha edzés után használnál fehérjét és mellé dextrózt ez sima szőlőcukor azaz ch ami szintén szükséges edzés után ezt összekeverheted egy kis maltodextrinnel és akk szupi.edzés után 0.5 gramm fehérje/tsk és 1 gramm ch /tsk azzaz 62 gramm destróz és 30 gramm fehlérje edzés után.
Jah értem :)
Kajával nem lesz gond, anyumék oltári kajákat csinálnak. :) Így is állandóan tömöm magamat itthon. Akkor, ha úgy lesz della akkor majd befektetek ilyen fehérjébe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!