Egy másfél éves kondizás teljesítménycsökkenéssel jár például futásból?
Sziasztok!
Most szeretnék elkezdeni kondizni járni és érdekelne, hogy az esetleges (és remélem bekövetkező) súly-izomnövekedés járhat-e teljesítménycsökkenéssel futásból, függeszkedésből stb...?
Ez mind azért érdekel, mert rendőrközépbe vagy rendőrtisztire szeretnék jelentkezni ahova 60 kg-al kell 25-öt kinyomni. Nos nekem talán megy a kettő.
Esetleg, ha eljárok kondizni akkor a futásra is gyúrjak rá? Mert ez azt eredményezné, hogy heti nem 3szor, hanem esetleg 4szer kéne lejárnom. Gondolom én.
heti 3 edzés bőven elég egy megfelelő edzéstervvel, étkezéssel.
futás mellett. az kardio lesz így a többi mellé..
hány éves vagy?
18/F 183 cm 62 kg
Amúgy azon gondolkodtam, hogy heti 3 edzés futás nélkül nyáron heti 1-2 futás itt a környéken. Mellette kondi...A 2 nem fér meg a suli mellett szerintem.
Úgy látom akkor a kondi mellett valóban futnom kell. Remélem bírni fogom a suli mellet ezt mind. Köszönöm az eddigi tippeket.
Mondjuk azért annyira "agyon-fehérjézni" nem szeretném magamat, remélem menni fog ilyen szerek nélkül is. Ha nincs változás akkor a "zsebembe nyúlok" egy kicsit :)
nem akarom agyonfehérjézzni magam ...
már nem azér de a fejlődéshez 2g /tsg fehérjét kell bevinned azaz 124 g fehérjét ezt rendes táplálékkal is beviheted pl csirke stb de edzés után a tejsavó ehérje a legjobb és nem is vlami drága!lásd cytogen whey pro.a multi vitamin alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!