Fájós bokámat mivel kezeljem?
Hétfőn voltam kint a szabadban futni, valószínűleg megerőltettem a jobb bokámat mert azóta fáj, és egy picit meg van duzzadva. Hogyan érhetek el javulást? Próbáltam az Algoflex gélt, Fastum gélt, Richtofitot de egyik se hozta meg a várt "eredményt". Valami hatásos, otthoni megoldás érdekelne. :)
Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
Jah, sajna egyik legjobb (és olcsóbb) a pihentetés, ez tagadhatatlan.
De mivel pl. én nem érek rá pihentetni sérült részt, mert nem és kész, én már Fastum gél helyett Foreveres ízület-gyulladáscsökkentő krémet használok, meg már alap nálam a szintén ezen márkás Ca tartalmú ital.
Azért választottam (mert ajánlották persze..) meg olyan cuccok amik jól felszívódnak, tehát ha már kiadom a pénzt akkor legyen már eredménye. Amúgy kalcium nem csak erősíti a támasztó szervrendszert, de a bedagadt ízületben is csökkenti a felszaporodott szövetközti nedvet, gyakorlatilag a gyulladást.
Remélem segítettem, és jobbulást kívánok!
Én se nagyon szeretném pihentetni, egész héten edzettem, csak a futást hagytam ki...
Köszi a tanácsot, kipróbálom, hátha segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!