Rubint Rékázni melyik napszakban a leghatásosabb? Van különbség ha mondjuk reggel/délben/lefekvés előtt csinálja az ember?
Figyelt kérdés
Én mikor csináljam, hogy feszesedjek és hatásosan?? :)
Amúgy jó alakom van, csak formásodni akarok még egy picit. Ha minden nap tornázom a Réka 2OO9es dvd-jére (egyik nap popsi, másnap has, combra nem kell, mert az nagyon izmos), mennyi idő után látszik az eredmény?
2011. jan. 27. 23:22
1/8 anonim válasza:
Kb egy időben minden nap,mellé diéta és 1-2 hónap múlva tök jól látszik!
2/8 A kérdező kommentje:
De este, reggel??? :) Most 49 kg vagyok és 163 cm, tényleg csak feszesednem kell. Az mennyi idő?? :)
2011. jan. 27. 23:39
3/8 anonim válasza:
Mindegy mikor csinálod,szerintem 3-4 hét alatt feszesedsz
4/8 anonim válasza:
A mikor talán mindegy, főleg eleinte, viszont a rendszeresség fontos, és az, hogy egy hónapon belül várhatóan nem lesz látványos eredménye. azt már talán két hét után is fogod érezni, hogy jobban bírod, de látszani legalább egy hónap.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszi szépen!
Csak azért kérdeztem, hogy mikor, mert úgy tudom a torna ATPt szabadít fel, amire napközben lenne szükségünk, ilyesmi. :)
2011. jan. 28. 08:14
6/8 anonim válasza:
Főleg akkor, ha a Norbi nincs otthon. ;)
7/8 A kérdező kommentje:
:)) Norbinak hívják a volt-barátomat. :D
2011. jan. 28. 12:21
8/8 anonim válasza:
Én a Schobert Norbira gondoltam, de így se rossz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!