Ez így jó? (étrend kiegészítés?! )
Összeállítottam egy étrend kiegészítő pack-ot, és kíváncsi lennék a véleményetekre.Az étrendem rendben van!
Köszi.
:D:D
Én kemény 60 kiló vagyok :) 165-170 centimhez :)
Az átlagosnál életkoromban izmosabb, de mégsem annyir izmos amenyire szeretném majd.. :D
testzsírt nem mérettem még de 10-15 között van valahol.
És február 02.án kedden kezdem :D És szeretnék egy 85-95 kilós tömeget elérni. :) Persze nem 1 -2 év alatt.:)
Remélem érettségi tályára összejön a 80 kg körüli szálkás alkat. :)(15 vagyok. :)
Utána rendészeti fősuli a cél, szal oda sem árt az izom, mellette edzem még erőre is, és 2-3éven belül testépítés mellett elkezdek egy küzdősportot. :)
húúúúú :D:D:D olyan lehettél mint egyik osztálytársam, kb csont sovány .. :D de nem ez a lényeg , mindenki elkezdi vhol :D
Szval megértem miért kezdted el :)
De szerintem ez kva jó sport , sokmindenre tanit, mint minden sport amúgy, fegyelemre, kitartásra, akaraterőre és türelemre, szal a legfontosabbakra kb. :)
+ persze jó hangulat, "Ép testben ép lélek" :D
+ csajok + erő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!