Ez így jó? (étrend kiegészítés?! )
Figyelt kérdés
Összeállítottam egy étrend kiegészítő pack-ot, és kíváncsi lennék a véleményetekre.Az étrendem rendben van!
Köszi.
2011. jan. 26. 18:51
11/25 anonim válasza:
Én majdnem mindent a SCITEC-től veszek mert azt nagykeráron tudom beszerezni.
A SCITEC-es nagyon jó de ahogy olvasgattam mindenki szerint az MHP-s Glutamin a legjobb
12/25 A kérdező kommentje:
köszi szépen. :)
hogy szerzed be nagykeráron ? :P :DD
2011. jan. 26. 21:09
14/25 A kérdező kommentje:
jó neked ::D:D
2011. jan. 26. 21:14
15/25 A kérdező kommentje:
neked van am facebookod vagy vmilyen közösségi oldalon vagy regisztrálva? :D Kiváncsi vagyok már rád. Ahogy látom vágod a témát. :)
2011. jan. 26. 21:20
16/25 anonim válasza:
soha semmi ilyen jellegű honlapon nem voltam fennt
17/25 A kérdező kommentje:
Okés. :)
2011. jan. 27. 13:58
18/25 A kérdező kommentje:
ÉS hány éves vagy am? :) Mióta gyúrsz ? Jelenleg hogy állsz?(kondi terén)? :) :)
2011. jan. 27. 14:00
20/25 anonim válasza:
Na akkor most egyben megpróbálok válaszolni:
-ha még élek 2 hetet akkor 21 leszek
-Tavasszal kezdtem újra
-atombrutál 65 kilóról indultam most lóf*sz 85kg vagyok.A testzsírom 10ről kb 12re ment fel(fénysebességű anyagcsere)
Év végéig 95a cél.Idén az őszi szezonban akartam versenyezni de most megsérültem(ismét) tehát ebből jövő tavasz lesz valószínűleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!