WalkMaxx fitneszcipő vagy hagyományos márkás sportcipők a jobbak strapára?
Szobalányként szeretnék napi 12 órákat dolgozni. Fekete zárt cipőt kell viselni.
Jók ezek a gördülőtalpas cipők amik most nagyon felkapottak? A Walk Maxx felelne meg árban, illetve az árban megfelelők közül ez fekete, de nem tudom bőr-e vagy csak műbőr. Az egyik sportáruházban fel lehet próbálni, így a mérettel nem lenne biztosan gond (nem úgy mint ha postán rendelnék).
Vagy maradjak egy hagyományos sportcipőnél? Pl. Nike, Adidas. Nike-nak pl. valódi bőr az anyaga. Nem a kis csinos nőiesebb cipőkre gondolok, mert azoknak vékony a talpuk és kemény, hanem a nagyobb, sportosabb cipőkre, vastagabb, szivacsos talppal. Pl:
Vagy esetleg valódi bőr cipő? Pl:
(A linkek csak a típust, stílust mutatják, nem konkrétan kiszemelt cipők.)
24/L
Szia:)
Én is szobalány vagyok,és mikor elkezdtem bennem is felmerült ez a kérdés.Nekem az egyik legjobb barátom mondta próbáljam ki az ő walkmaxx cipőjét,és bevallom nagyon jó,kényelmes.Ha napi 12 órát szeretnél dolgozni,akkor szerintem walkmaxx cipőt vegyél.
én eladóként dolgozom, és én is zsretnék ilyet venni.
az egyik vevő bejött egy ilyen cipőben és megkérdeztem megéri e, mondta hogy tényleg jó. szóval valószínű hogy megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!