Melyik a legolcsóbb whey protein?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vettem amix whey fusion proteint és hát szedem de csak edzésnapokon mert nagyon soknak találom így a havi 12-13ezer forintot mivel nálunk nem csak én edzek hanem a tesóm is szóval 26ezer forint kicsit szerintem sok. Arra gondoltam, hogy azt a fehérje pótlást amit este és reggel kéne bevinnem turmixból azt megoldom egy olcsóbb whey proteinnel. Szóval légy szíves valaki dobjon meg 1-2 olcsóbb whey proteinnel ami azért nem liszt vagy ilyesmi:D
köszi:)
2011. jan. 23. 13:43
1/3 A kérdező kommentje:
ja meg ilyenek jó megoldások, hogy estére szója proteint szedek?
2011. jan. 23. 14:03
2/3 Gyakor válasza:
Helló! Hát... vannak olcsóbb fehérjék, bár a megbízhatóságuk nem 100as... wpc80 vagy power protein az olcsó kategóriába tartozik, ha ilyenben gondolkodsz. De hát nézz körül www.shop.builder.hu oldalon pl. A szójaproteinnel semmi gond szerintem. Helyettesítheted néha túróval is, lefekvés előtt az is jó, mivel lassan szívódik fel.
3/3 A kérdező kommentje:
okés köszi szépen:)
2011. jan. 23. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!