Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 évesen nem késő elkezdeni...

14 évesen nem késő elkezdeni kendozni?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyanok írjanak akik tudják miről van szó vagy űzik is a sportot.
2011. jan. 16. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
épp hogy korán
2011. jan. 16. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Te kendozol? és ha igen mikor kezdet?
2011. jan. 16. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

ne kondizz már vagy ha igen akor kis súlyokkal de szétbaszod az ízületeid

inkább fekvőzz ússz fuss sokkal jobb

2011. jan. 17. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
előző te idióta tanulj meg olvasni pls!! nem kondi hanem kendo!!
2011. jan. 19. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:

áá biztos nem késő.

én kb. annyi idősen kezdtem harcművész "pályám" hát ~7 évvel később, nem panaszkodhatom :)

2011. jan. 19. 21:26
 6/7 anonim válasza:
Első - szörnyen gyökér vagy és nem értesz a témához. A kendo nem sport hanem életfelfogás, sosem késő elkezdeni. Japánban a kis kendósok szinte már bottal születnek 5-6 éves korban gyakran elkezdik a tanításukat és így tizenéves korukra már kis szamurájok lesznek. A mi klubunkba előfordulnak gyerek 6 éves korból is. De vagyunk egészen 60 éves korig is szóval a kendo egyáltalán nem korhoz kötött. Persze a legtöbb eredményes sportoló már kiskorában elkezdte. Az én edzőm 23-4 éve sportol és 28 éves :) Szóval eléggé a vérében van a dolog! Sosem késő elkezdeni, de ha belevágsz ne add fel, nehéz lesz nagyon de sok élményben gazdagodhatsz és garantálom hogy bármelyik klubot is választod nem fogsz csalódni mert remek a társaság :)
2011. nov. 21. 09:26
 7/7 BlaBlakon válasza:

Ami azt illeti, ahogy már mondták előttem, Kendozni elkezdeni sosem késő. Én tavaly májusban kezdtem el, és most vagyok 25 éves.

Ahogy mondták azt is, nehéz lesz. Fájni fog. :) De ne add fel ha elkezded, mert nagyon jó "dolog". Sok mindent ad hozzá az életedhez, ha nekiállsz. Hirtelen ötlettől vezérelve kezdtem el, de nem bánom. Iszonyatosan élvezem és imádom.

2012. jan. 31. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!