Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miskolcon tartanak valahol...

Miskolcon tartanak valahol ducitornát?

Figyelt kérdés
Vagy van esetleg valami olyan fitness terem ahol ducik járnak?
2011. jan. 15. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván azért teszed fel a kérdést, mert magad is kicsit duci vagy, és szégyellsz/nem mersz így egyedül edzeni, vagy más társaságba menni, mint más ducik közé.

Rendszeresen futok évek óta, mondhatom, hogy tapasztaltan végzem az edzéseimet. Egyszer szembe futott velem egy kifejezetten duci lány, szódásüveg vastagságú szemüvegben. Csupa elismerő gondolat futott át az agyamon vele kapcsolatban: "Végre valaki, aki nem csak siránkozik, hanem megemeli a hátsóját és tesz magáért!". A következő körben megint összetalálkoztam vele, ekkor már váltottunk egy mosolyt, a harmadik körnél már távolról integettem neki, és amikor mellém ért, megengedtem magamnak egy biztató, elismerő megjegyzést.

Bármelyik sportolóból csakis elismerést válthatsz ki, különösen azokból, akik anno azért álltak neki edzeni, hogy lefogyjanak. Tehát légy bátor, húzd ki magad, és büszkén menj el futni, vagy bárhová máshová, ahol hatékony edzést találsz!

Persze mindig vannak, akik elég kulturálatlanul viselkednek ahhoz, hogy negatív megjegyzést tegyenek Rád, de nekik mindegy, mit csinálsz vagy hogy nézel ki; ha csini pipi lennél, azért szólnának meg.

Szóval fel a fejjel és eddz ott, ahol gondolod, úgy ahogy gondolod!

Ha szeretnéd, szívesen segítek is benne.

2011. jan. 16. 00:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Bár mindenki úgy gondolkodna,mint te!Legútóbb úszni voltam.Hallottam,hogy milyen megjegyzéseket tettek a hátam mögött.Az emberek nagyrésze bunkó ilyen téren,ezért inkább a hasonló emberek társaságát választanám.
2011. jan. 16. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Megértem a helyzeted, viszont a ducitornával semmire sem mész. Nem feltétlenül azért, mert nem jó az edzés menete. Dehogy. Egyszerűen nulla az inspirációd. Elmész egy társaságba, ahol mindenki duci, ott jól elvagytok, összeismerkedtek, barátkoztok, elugráltok az edzésen, és körbenézve csakis azt látod, hogy egy csomó duci hölgyemény milyen jól megvan a többivel, így is vidámság van. Semmi ösztönző erő. Továbbá ezek a ducitornák inkább arra valók, hogy kicsit megmozgassanak, kevés az olyan hely, ahol tényleg hatékony az edzés, sokszor még a papírral is rendelkező személyi edzőknek sincs gőzük sem a hatékony testformálásról.

Először is nézesd meg magad, hogy szervileg minden rendben van-e Veled! Ha valami szervi vagy hormonális probléma miatt híztál meg, akkor aztán gyúrhatsz napestig, nem fogysz le. Szóval tényleg keríts sort egy alapos vizsgálatra!

Ha viszont szimplán elhagytad magad, akkor válassz egy egyénileg is elvégezhető edzésformát, ami hatékonyan éget zsírt, vagy pedig győzd le a gátlásaidat és légy bátor, különben bocsáss meg, de duci is maradsz!

2011. jan. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!