Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az edzés többet ér ha be...

Az edzés többet ér ha be vagyok durranva?

Figyelt kérdés
Úgy értem hiába gyúrok fél éve szinte egyszer vagy kétszer durrantam be..
2009. febr. 1. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul csinálod! A bedurranás nagyon fontos! A durranás attól van, hogy megfelelő vérbőség alakul ki az izomban. Tanuld meg izolálni az izmaidat! mindig arra az izomra koncentrálj, amit épp edzel, a többi izmot próbáld kikapcsolni (ez természetesen nem lehetséges, de törekedj rá). A csúcsponton feszíts rá pár másodpercig, és a negatív szakasz legyen lassú. Vegyél vissza a súlyból, 15-20-as ismétléseket csinálj, amíg meg nem tanulod izolálni, bedurrantani az izmaidat!
2009. febr. 1. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk edzés előtt kis súlyokkal bedurrantom az izmot amire aznap edzeni fogok úgy jó?
2009. febr. 1. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem jó! Edzésen kell bedurrantani az izmot! Nem tudom elképzelni, hogy te mit csinálsz...
2009. febr. 1. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Edzek, de nem durranok be.. De attól függetlenül hihetetlenül jó fejlődök. Fél éve kezdtem 65 kg, most vagyok 75 kg , és csak izmot szedtem fel.. Annyi a baj h nem szálkás de hát na...
2009. febr. 1. 13:31
 5/7 anonim válasza:
kérdezd meg a konditeremben (ha oda jársz) valakit hogy jól csinálod-e a gyakorlatokat ha nem kréde meg hogy mutassa meg és segítsen valószínőleg nem csinálod szabályossan és ezért nem tudsz bedurrani vagy túl keveset csinálsz, ajánlok egy jó ezdéstervet (én minden kondi után be vagyok durranva) jó edzést!
2009. febr. 2. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy bedurran az az izom,csak nem látod mert van egy kis felesleg a karodon...
2009. febr. 4. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző kommenthez: a bedurranás nem elsősorban látvány. Azt érezni kell.

Amúgy a bedurranás az erőltetéses fáradtság. Ez serkenti a szervezetett az adott izom erősítésére, a nagyobb mennyiségű fehérjebeépítésre!

2009. máj. 31. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!