Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet hastánc...

Hány éves kortól lehet hastáncolni és hol lehet olcsón kellékeket venni a hastánchoz?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, akármikor el lehet kezdeni, amikor csak akarod.

De ha megfogadsz egy jó tanácsot: olcsón ne akarj kellékeket venni, mert az általában török bóvli sz*r... Kettőt rázol, és már a fele díszítés leszakadt a rázókendőről...

A jó minőségű cuccoknak elkérik az árát, de legalább tartósak. Az elején úgyse kell semmi egy rázókendőn kívül,(én több, mint 4 éve nem használom őket, pedig rengeteg van - feleslegesen) fellépőruhából is elég lesz 1-2 világi darab, ha csak hobbi-szinten akarod űzni.

2009. jan. 31. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ nagyon sokba segített.
2009. febr. 1. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, örülök, ha segíthettem.

Az a lényeg, hogy a komolyabb beruházásokkal várj legalább egy évet. Nálunk van, aki már fél év után 80ezres fellépőruhát vesz, aztán abba is hagyja.

2009. febr. 2. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 12 éves kortol kezdtem el tanulgatni.

szerintem is vegyél tartosabb ruhákat jobban jársz!

2009. febr. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!