16 évesen lehet komolyabban edzeni?
Figyelt kérdés
Heló, 16 vok. kb 3/4 éve jártam a haverommal edzeni 2 hónapig, detöbb ok miatt már nem járok.Emellett még mondták páran hogy nagy súlyokkal még nem kéne, meg hogy a fekve nyomást felejtsem el. Kicsit éreztem is hogy néha belekattan egy nagyot a könyökömbe, meg kicsit ropog a vállam. Most otthon edzem, előtte mindig bemelegítek. De ez elég kevés, szeretnék megint járni. De nemlessz vmi egészségügyi baj? Miket csinál(hatok)jak? Fehérjeturmix, tömegnövelő ? Esetleg vmi a ropogásra?(Személyi edzőre nem igen van pénzem, ezért jól jönne minden tanács) Köszi.2011. jan. 10. 21:08
1/5 anonim válasza:
Annyi hely van ezen a rohadt interneten. Annyira tág a google, használd már ki ember! neked csak 3 kattintás eljutni a megfelelő válaszig, nekünk meg 30 percbe kerülne leírni, hogy mire van szükséged.
2/5 power95 válasza:
Én 15 éves vagyok fél éve járok kondiba normálisan edzem ugyan úgy mint a testépítők heti 3-4x járok le kondiba de eddig nem volt tőle semmi bajom...Az elején fájt a csuklóm fekve nyomástól de pár hét alatt elmúlt és nem fájt tőle többet nekem ennyi bajom volt... Szerintem ha sokat mozogsz eltűnnek ezek a problémák...
3/5 anonim válasza:
Neked az a bajod, hogy semmivel nem vagy tisztában, ami ehhez a sporthoz kell.
Olvass tesztoszteron.hu -n mindent, és body.builderen mindent, utána szerintem nem lesznek ilyen kérdéseid.
4/5 Clem válasza:
Persze hogy edzetsz már kondiba..persze ha NORMÁLISAN csinálod!
Heti 3 alkalom elég neked ...és a gyakorlatoknál olyan súlyt válasz amivel min. 10 ismétlést tudsz csinálni..ez alá nem menj!
Tápkieget is használhatsz..attól függ mi a cél!
ízületi " ropogásra" meg valamilyen porc-izület regenerálót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!