Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen futópadot válasszak?

Milyen futópadot válasszak?

Figyelt kérdés

Tervezünk vásárolni egy futópadot, majd pár hónap múlva! Amit rászánunk összeget max 165.000Ft lenne,tudom hogy ez annyira nem is sok egy futópadra, de ennyi tudunk rákölteni!

A kérdésem az lenne hogy ilyen árban milyen érdemes vásárolni ami bírja a strapát, ha ilyen árkategóriában egyáltalán van e!? Mert egy héten 4-5x biztos használva lesz majd.

2011. jan. 10. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen futok és most télen gondoltam ugyanerre, nem akarnám kitörni a lábam a hóban DE utánanéztem. Szóval a motorja legalább 3LE legyen, min. 50 szélesnek kell lennie, legyen rajta hegymenet (12 dőlésszöggel) és ezekkel a minimum opciókkal 500 alatt nem nagyon találtam. Ha csak amatőr módon akarod használni, akkor majd mindegy, milyet veszel, a jó félprofi gépek sajnos a fentebb említett ár környékén indulnak. Úgyhogy én nem veszek mert nincs rá pénzem, megyek inkább szöges cipőben a hóban, ez olcsóbb és lehet hogy egészségesebb is.
2011. jan. 11. 10:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Fél milláért én se veszek! De azért szerintem egy 150k feletti gép egy jó ideig biztos bírja, amatőr futásra kéne igen, az a lényeg fogyasszon semmi más és erre a célnak megfelel az olcsóbb futógépek.

Köszönöm a választ!

2011. jan. 11. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!