Lehet belőlem edző, ha soha nem űztem azt a sportágat amit "tanítani" akarok?
Figyelt kérdés
Mindent tudok a sportágról, csak nem volt alkalmam rá hogy űzzem.2011. jan. 9. 21:47
1/10 anonim válasza:
Van egy mondás:
"Aki tudja, az csinálja - aki nem, az oktatja"
Nálad is bejöhet.
3/10 anonim válasza:
elméletben lehet, hogy engedélyeznék, bár nem nagyon hiszem...
egyébként meg szerintem így nincs sok értelme, mert ha nem űzted magát a sportot, mégse tudsz mindent róla, és a saját tapasztalataid nagyon sokat segíthetnek mint edző.
4/10 A kérdező kommentje:
jégkorong
2011. jan. 9. 21:58
5/10 anonim válasza:
A másik, hogy szerintem egy olyan edzőt nehéz tisztelni, aki nem tapasztalta meg maga is azt, amiről beszél. De ez szinte minden tanítással kapcsolatos területen így van. Itt tekintélybeli gondok lehetnek majd.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz :D Csak érdekel, mert pl. elmész egy okj-s képzésre és meg sem kérdezik... h sportoltál-e vagy sem :D
2011. jan. 9. 22:26
8/10 A kérdező kommentje:
azt tudom :P;)
2011. jan. 9. 22:44
9/10 anonim válasza:
Létezik OKJ-s edzőképzés? Az nem semmi! :D
10/10 anonim válasza:
Persze h lehetsz, de hogy senki nem fog rád edzőként tekinteni az is biztos:D
Az meg a kutyát nem érdekli, h te mennyit tudsz a sportágról, nem attól lesz valakiből jó edző, hanem h fel tudja készíteni a játékosait testileg meg lelkileg a mérkőzésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!