172cm 57kg 22F vok. Elkezdtem szedni a Biotech Hyper Mass 5000-et. Kifejtve alul bővebben, mennyit tudok tőle hízni?
Bazz, akkor nyomjad a zsíroskenyeret fehérkenyérből, a tokaszalonnát, Rengeteg csokit, mc donald's-os kaját, gumicukrot... meg ilyeneket. Akkor fölösleges a HyperMass.
Am a cukorbetegséggel számolj.
Pizzákat, minden szar nyomjál.
Meg kvasok b-vitamin komplexet, az meghozza az étvágyat.
Köszi a válaszokat!
utolsó: már most rémálmaim vannak, ha bele kell gondoljak, hogy megiszom 1liter kakót lefekvés előtt.. most megittam a fél liter hypermass-t lefekvés előtt és már attól csordultig vagyok és émelygek.. (tejjel ittam, de tegnap vízzel ittam) amúgy délelőtt is kajáltam ezerrel somlóira 3 szendvics + alma + narancs juice + croissantok és erre megittam fél liter hyper masst vízzel és semmi émelygés nem volt, sőt, hamar újra kajás lettem.. de most este émelygek, pedig szoktam nassolni este /éjjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!