Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 172cm 57kg 22F vok. Elkezdtem...

172cm 57kg 22F vok. Elkezdtem szedni a Biotech Hyper Mass 5000-et. Kifejtve alul bővebben, mennyit tudok tőle hízni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni ezt a tömegnövelőt. Mivel nem tudok mindennap megfelelően és rendszeres időpontokban enni, és emiatt sajnos nem is tudok hízni, gondoltam kipróbálom. 22/F 172cm és 57kg vagyok. Legalább egy 8-10kg-t szeretnék hízni. Mire figyeljek? Ha az eddigi kajamennyiséggel nem tudtam hízni (nem is fogytam viszont), akkor ezzel sikerülhet, és ha igen, mennyi idő alatt? Fontos, hogy most nem edzek, nem izmot akarok építeni, hanem HÁJAT!! (oúti kerékpározom amúgy, amit most télen nem űzök)
2011. jan. 9. 21:31
 1/6 anonim válasza:
Ezen ne filózz hogy mennyit tudsz az adott cucctol hízni.Ez egyéni, a táplálékkiegeszitok nem mindenkire egyforman hatnak.De sokan azt a hibat kovetik el h vezsenk egy egyszeru kiegeszitot es attol varjak a csodát.Az alap a jo ,minoségi étrend ,kemény ,minosegi edzés es elegendo ,minosegi pihenés,alvás/regeneralodas/.Ha ezekre nem figyelsz oda hiaba fogsz akarmilyen kiegeszitot szedni,nem nagyon fog hasznalni.Nagyon sok fugg a testtípustol ,de ebbe nem megyek bele reszletesen,lényeg az hogy van aki sovanyabb testalkatu ,nehezebben hizik ,de nincs gondja a zsir lerakodasaval-sztem te ilyen vagy.Van aki alapbol egy kicsit nagyob darab,konnyeben szed fel izomtomeget,viszon sokkal joban oda kel figyelni a zsirokra,szacharidokra mert hajlamosak hizasra -ilyen vagyok én is.Lényeg az ,h esetedben arra kel figyelni h egyél sokat mindenbol amit csak látsz,probalj legalab heti 2x edzeni ,de legjobb lene a heti 3x ,leginkab alapgyakorlatokon legyen a hangsuly es maximumod kb 75% -ával dolgozz/értsd : ha fekvenyomasban kinyomsz pl. 80kilot ,akkor ennek a 75%.ával szériazz/.pihenj eleget,hogy regeneralodni tudj.es probalj minel keveseb aerob tevékenységet/futas,biciklizes stb./ vegezni,mert igy konyeben fogsz hizni.Mint mondtam a kiegeszitok nem mindenkire hatnak egyforman ,de ha betartod a 3 alap dolgot:minősegi étrend,edzés,pihenés ,akkor joval nagyob eséllye fog hazsnalni a kiegeszto is. A mostani tomegnovelődhoz beiktathatzs még kreatint. amit még ajanlani tudok : Mutant Mass PVL 6.8kg - nagyon jo tomegnovelo,en is már 2x szedtem,maximalisan elégedet vagyok ...es sok ismerosom is szedte ,hozad hasonlo testalkatuak is ,mindenkinek hasznalt.Probalj ki kreatinokat un. transzport systemmel/pl. Muscletech - cell tech hardcore ...szinten próbaltam,nekem nagyon bejott és masoknak is/ ,ezek hatékonyabbak mind a klaszikus kreatin monohydrat.
2011. jan. 9. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Bazz, akkor nyomjad a zsíroskenyeret fehérkenyérből, a tokaszalonnát, Rengeteg csokit, mc donald's-os kaját, gumicukrot... meg ilyeneket. Akkor fölösleges a HyperMass.

Am a cukorbetegséggel számolj.

Pizzákat, minden szar nyomjál.

Meg kvasok b-vitamin komplexet, az meghozza az étvágyat.

2011. jan. 10. 01:58
 3/6 anonim ***** válasza:
lefekvés előtti szalonnahegyek meg jó cukros kaják. a hypermassban is ugyanolyan tápanyag van mint bármelyik ételben, csak koncentráltan. ha zsírt akarsz felszedni akkor neked felesleges. lefekvés előtt tv-zés közben toljál be egy zacskó nápolyit és egy liter kakaót, amibe beleteszel 2-3 evőkanál cukrot plusz kakaó. ettől aztán jönni fog a tömeg, de ne lepődj meg ha néha rémálmaid lesznek :)
2011. jan. 10. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

utolsó: már most rémálmaim vannak, ha bele kell gondoljak, hogy megiszom 1liter kakót lefekvés előtt.. most megittam a fél liter hypermass-t lefekvés előtt és már attól csordultig vagyok és émelygek.. (tejjel ittam, de tegnap vízzel ittam) amúgy délelőtt is kajáltam ezerrel somlóira 3 szendvics + alma + narancs juice + croissantok és erre megittam fél liter hyper masst vízzel és semmi émelygés nem volt, sőt, hamar újra kajás lettem.. de most este émelygek, pedig szoktam nassolni este /éjjel

2011. jan. 11. 02:02
 5/6 anonim válasza:
43%
jézus..pedig hízni a legkönnyebb. Én úgy zabálnék, sütit, csokit,pörköltet tésztával, néha kicsit többet nassolgatnék, de nem tehetem meg:(((( mert egy dagadt disznó lennék már. még így is többet eszek mint te, pedig lány vagyok 165 cm és 52kg.
2011. jan. 12. 18:55
 6/6 anonim válasza:
nah hát az nagyon dagadt.
2012. febr. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!