Mindig piszkál karateedzésen 2 hülyegyerek akik már régóta járnak de én most kezdtem el. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ilyeneket mondonak rám hogy éces vagyok mert fehér az arcom meg stb2011. jan. 7. 16:05
1/11 anonim válasza:
Hagyja őket a p*csába ha ők ilyen szinvonalat mutatnak ... vagy szólj az edzőnek nem gáz sztem.
2/11 anonim válasza:
Szólj az egyzönek,ne hagyd magad!Nehogy már még fizetsz is érte.
3/11 anonim válasza:
támadj rájuk amikor nem figyelnek, (de ne szemből) egy-egy ütésed van, állcsúcsra menj kidőlnek te meg fuss el, igen többet nem járhatsz oda, de nem mostanában fognak békén hagyni ők sem
4/11 anonim válasza:
Küzdelemnél "véletlenül" keményen rúgd tökön.Én az emberkedőknek becsúsztatok egyet edzésen.Aztán bűnbánóan elnézést kérek.hehehe:).Egyből alább hagy a lendülete.
Azt hiszem kyoban nem is viseltek szuszpenzort,úgy hatásosabb.
5/11 anonim válasza:
Azért piszkálnak, mert láma vagy.
Ez karate, akkor sem lehetne egy szavad sem ha megvernének... piszkálnak? vágj vissza. vagy sirdogálj a sarokban...
7/11 A kérdező kommentje:
az utolsó előtti válaszadónak: KAPD BE A TUDODMIMET TE VAGY A LÁMA TE COUNTER STRIKE FÜGGŐ SZAR.... a többieknek meg köszönöm amugy apum ismeröse az eegyik feketeöves és szóltunk neki és megvéd !! :D köszi amugy
2011. jan. 8. 17:42
8/11 anonim válasza:
:D:D:D:D taigetoszpozitív kukicska... miért nem a kishúgod véd meg?
9/11 anonim válasza:
aaaah, de gyenge!
"apukám megvéd....majd apukám a nagyoktól.. apa megvédesz?"
ez mi? ugyanmár, neked mi közöd a karatéhoz?!
10/11 anonim válasza:
Hát ha azt szeretnéd h csak békén hagyjanak de nem győzni akkor csak menj nekik mindig mikor beszólogatnak ha meg is vernek akkor se leszel egy utolsó csicska plusz egy idő után abbahagyják mikor rájönnek nem vagy ratyi mint gondolják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!