Aerobik ahova férfiak is járnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék aerobikra, vagy valami hasonlóra járni, de olyan helyre, ahol fiúk is vannak. Van ilyen? Amúgy a móricztól nem messze lakom. 23F2011. jan. 6. 18:32
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz ez hasznos volt.
2011. jan. 10. 17:30
3/9 anonim válasza:
Hát én még nem hallottam ilyenről. De csak egy tipp: inkább keress valami más sportot, mert még furán néznek rád.
4/9 anonim válasza:
ne hallgass rájuk, aerobik az nem csak nőknek való, annak aki csinálja.
Amúgy szerintem otthon is nyugodtan csinálhatod, szerezz be DvD-t és csináld otthon akkor amikor van időd rá ;)
Amúgy meg a sok okos itt oltogat másokat, holott van olyan aerob edzés is hogy Aerobik Norbival. Az annyira nőknek való? ;) Nem hiszem...
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg nőknek való.Norbi meg kifejezetten b*ziknak.De,ha már lenézel aerobicra akkor elmehetsz kozmetikushoz is.Persze a ruhatáradat is bővítsd akkor már néhány rózsaszín inggel,pólóval,vasaltasd egyenesre a hajad és fésüld oldalra. :)
6/9 anonim válasza:
"Szerintem meg nőknek való.Norbi meg kifejezetten b*ziknak."
Norbi edzésében férfiak is szerepelnek, és NEM b*zik. Attól hogy neked nem tetszik az aerob, vagy esetleg nem is csinálsz semmi edzést még más csinálhatja, mindenki azt csinál amit akar ;)
Rubint Réka na az ő edzései valók nőknek... ;)
7/9 anonim válasza:
Szerintem ha aerobik akkor inkább a capoera aerobikkal próbálkozz, az nincs annyira nemhez kötve :D... mondjuk a sima aerobik sem, de szerintem az sokkal jobb!:)
8/9 anonim válasza:
az Aerobik bu_ziknak való.
Ginastica natural: http://www.youtube.com/watch?v=JJJ7dEKvZII
Kettlebell: [link]
9/9 anonim válasza:
Én két éve még aktívan verseny sportoltam, most viszont nem, így azt hiszem értem, hogy mire kéne: ne túl nehéz, de azért adjon valami kis fizikumot is. Norbit azt nem ajánlom, mert nevetséges és 2-3 edzésnél jobban csak akkor tartasz ki, ha tényleg akarsz valamit, és akkor komolyabbat kell csinálnod mint egy Norbi. Hallottam egy ilyen bringás sportot, nagyon jókat mondtak róla Pesten azt hiszem 2-3 helyen is. A lényege annyi, hogy 10-15... szóval x ember bemegy egy terembe, megy a jó zúzós AC/DC vagy mit tudjam én azt tudom elképzelni, és szobabringán tekernek hegyi menetben. A helyzetet át tudom érezni, mert egy 30 percet én is tekertem egy ilyen programos pöpec műjárgányon. kb.10-11 km-t hajtottam bele, és utána nemcsak az alsógatyából lehetett csavarni a vizet. Szerintem nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!