300ezerért megéri egy bicikli? Vagy ti mennyiért vennétek max egy bringát?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 15:02
11/14 anonim válasza:
Háth attól függ mit akarsz vele csinálni ?
Suliba járni ? Dolgozni járni ?
vagy csak túrázni ? v extrém sportolni
én pl Downhillezek és én kiadtam a bicomér 400-450 E Ft ot (specialized Bighit)
de ez kell a Dh z hoz...
20 E ft meg sztem csak valami gyagyi szart kapsz....
de te döntsed el mire szeretnél venni biciklit
de ha biciklit veszel akkor vegyél hozzá Bukosisakot -- Lámpát meg az egyép felszereléseket
12/14 anonim válasza:
attól függ mire... sulaba járásra nem de street, dirt, dh-ra igen
13/14 anonim válasza:
Minden bizonnyal. Ki szereti, ha menet közben kiesik a kerék, mint azoknál a bringáknál, amiket a drága jó kollégiumunk vett?
Én amúgy nem is tudom, milyen árban vannak manapság a biciklik. Az enyém tizennégy éve volt 10.000, és még mindig működőképes.
14/14 anonim válasza:
=) én amikor elkezdtem bringázni vettem használtan ilyen cc szerű szart 20000ért (altrix 100), kb azon tanultam meg jópár dolgot, bár DHn elég halálfélelmem volt xD pl. 1 méteres letörést beugrod, érzed hogy ez mindjárt törik:D Most street/dirt bringám van, amivel nem járok DHra mert a régi szarommal estem ott jópárat és megis látszik rajtam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!