Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó-e az edéstervem? Plusz egy...

Jó-e az edéstervem? Plusz egy extra kérdés ch-val kapcsolatban.

Figyelt kérdés

edzésterv(lábra nem edzek):hétfő:bicepsz-hát. szerda: tricepsz-mell. péntek: alkar-váll. plusz mindennap hassal kezdek.

A szénhidráttal kapcsolatos krédésem az lenne hogy jó e ha edzés után 1g/testtömegnyit szedek be? csak edzés után szedem természetesen fehérjével.

2011. jan. 2. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:

alkart minek edzed?

edződik az magától is a feladatok során

péntek: KAR-váll

2011. jan. 2. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
kar váll?ezt hogy érted? a kart megedzem az előző két napon.
2011. jan. 2. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, hogy elég-e semmit nem írtál magadról. Amúgy miért nem lábazol?
2011. jan. 2. 22:43
 4/6 A kérdező kommentje:
8évig fociztam azért nem lábazok.azzal elégedett vagyok.19éves vagyok kb 170 cmhez 70kg.szálkásnak mondható,hasamon van egy kis zsírréteg h pont ne látszódjona kockahas de az remélem szálkásításnál majd eltűnik nyárra:D
2011. jan. 2. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Akk sztem 100g körül is mehet.
2011. jan. 3. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Lábra nem edzeni.... has elég heti 2 max 3, több fölösleges. Az alkart azt hagyd a francba és inkább váll-bicepsz meg egy sima hát edzés legyen mert a hát az egyik legnagyobb izom
2011. jan. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!