Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy edzek? Adjatok légyszi...

Hogy edzek? Adjatok légyszi tanácsokat

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és szeretnék izmot fejleszteni már pár honapja csinálom de szeretnék tanácsot kérni h jool csinálom-e vagy naon szarul.

leírom kb.-re h miket szoktam csinálni:

-fekve:30kg.(12,10,10,10,8 ennyiszer nyomom ki)

-bicebsz:1kezes10-12kg(12,10,10,10,8)

-2kezes23-25kg(12,10,10,10,8)

-tricebsz:6kg(8*5)

-has:45(fokos padon)5*10

-lábra meg szobabicikli meg lpcsőző gép

naggyábol ennyi de lehet h kihagytam valamit nm tuom

2011. jan. 1. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindenben egyet értek amit leppurd mondott.

Kicsit korai de én is ilyen idősen kezdtem bar akkoriban csak bohóckodás volt.

Mindenesetre nem látom akadáját,hogy edzél ha nem viszed túlzásba.

A túlzásba vett edzésnél az a gond,hogy megvastagodnak az izmaid és nehezebben nősz felfelé,mert nagyobb tömegnek kell nyúlnia és emiatt,lassabban nősz és nagyon fáradt leszel,de meg is csünhetsz ha extrém módon túlzásba viszed ezt a téveben mondta egyszer egy orvos,egy 12 évesről.

A különböző porok reklámjainak nedőlj be még hosszú évekig nem lesz rá szükséged,bőven elég a házikoszt nem kell diéta sem azok a dolgok kemény edzésekhez lettek kitalálva.

Tehát edz,hogy erősödj de ne akarj túl sokat vállalni,ha bizonytalan vagy a DOLOGBAN AKKOR KÉRDJ MEG EGY ORVOST MEGLÁTOD MIT TANÁCSOL,MERT Ő BIZTOSAN JOBBAN ÉRT HOZZÁ.

Ami még fontos most még nem de 2-3 év múlva olyan korosztályba kerülsz akik már fogyasztják a Naposim-ot(szájon átt szedhető szteroid).Ilyenkor az ember beleesik abba a hibába,hogy látja,hogy a másik szedi és erősödik mint a bivaly és semmi baja tőle,de ez csak a látszat,mert egy férfi csontváza 23 éves koráig fejlődik vagy addig amíg az első pár szem naposimot be nem szedi vagy bármely más anabolikus szteridot,ezt sajna én 16 évesen nem tudtam és elég hülye voltam ez szívás de legalább igy is 186 centi vagyok pedig szeritem még 5-10 centit nőhettem volna.

Most még lehet elképzelhetetlennek tartot a szteroidok szedését de ha sokáig csinálod akkor,bizony eljátszol majd a gondolattal,de nem csodaszerek mert a helyes edzést semmi sem válthatja ki.

2011. jan. 2. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Az izület szétb@szásról pedig annyit,hogy nagyon is lehetséges,volt már ismerősöm akinek emiatt 17 éves korára operálni kellett a gerincét és soha nem edzhet többet az életben.

Nekem is lesérült a térdem 13 évesen és további 5 évig jelezte az időjárás változást.

Ha fáj az izom az nem gond ha erőlteted de ha egy ín fáj akkor begyulladhat ha erőlteted,viszont ha egy izület fáj és erőlteted akkor életre szóló bajok lehetnek.

Tehát mindíg a leggyengébb ponthoz állítsd be a súlyt akkor felfejlődik és nem robban le egy izületed sem.

És mindíg egyenes háttal emelj,ha nem akarsz porckorong sérvet vagy,hogy 3 napig ne tudj kiegyenesedni.

2011. jan. 2. 17:04
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2011. jan. 2. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!