Ki a legjobb bokszoló az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Lehetőleg állítsátok őket rangsorba.
James Toney
Lennox Lewis
Joe Fraizer
George Foreman
Tommy Morrison
Eddie Chambers
2010. dec. 30. 14:28
1/4 anonim 

válasza:

Lennox,szerintem.Morrison is jó lehetett volna,ha nem lesz beteg,uh ő kakukktojás a listán,mert nem derült ki teljesen,hogy mit tud hosszabb távon,komoly ellenfelekkel.
2/4 anonim 

válasza:

Egyértelműen Lennox Lewis. Amit a Klitschkoval művelt, az zseniális.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem is Lennox Lewis, de még Geprge Foreman is beleférne az első helyre. Lewis volt az a nehézsúlyú, aki mindenkit, aki az Ő korában veszélyesnek számított, megvert: Holyfieldet, Tysont(mondjuk tyson már eléggé öreg volt akkor), Morrisont, Andrew Golotát, David Tuát, Frank Brunot, Ray Mercert, Shannon Briggset, Oliver McCallt, de még ide sorolhatjuk Donovan Ruddockot, és Tony Tuckert is akár. És elverte a ma nagy ásznak számító Vitalij Klitschkot is, öregen, túlsúlyosan, félig felkészülten. És mindkét vereségéért visszavágott(Oliver McCallnak, és Hasim Rahmannak is). Serintem Lennox Lewis az a boxoló, aki ha rendesen felkészül, és fénykoréban van, bármelyik valaha volt nehézsúlyú boxolót legyőzné, beleértve a maiakat is!
4/4 anonim 

válasza:

Előző vagyok még.
A rangsor nálam így fest:Lennox Lewis
George Foreman
Joe Fraizer
James Toney
Tommy Morrison
Eddie Chambers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!