Tömegnövelőt szedhetek?
Egyik haverommal elkezdtem gyúrni 2hónapja nyomjuk.
A magasságomhoz képest (165cm vagy valahogy így nem mértem magam mostanába) 47Kg vagyok. Szerintem ez elég kevés mert osztálytársam 50kiló fölött van és nem kövér. Haverom mondta hogy van valami jambo vagy milyen kezdőknek való hogy az nekem jó lenne havi 2kg ot dob kb. Nem lenne tőle semmi bajom később felnőtt koromba?És ha elkezdem szedni utánna abbahagyom mikor már elég akkor se lesz baj?természetesen attól még gyúrok toivább miután abbahagytam akkor is.És ha szedném nagyon meglátszana?mert szüleim nem örülnének ha tudnák hogy szedek valamit,de szerintem elég vékony vagyok és szeretném az állóképességemet javítani hízni meg nem nagyon tudok 15/F
Húú, megfogadtam, hogy most normálisan, nem bunkón válaszolok, de elolvastam a kérdést. Javaslatom:
Olvassál, tesztoszteron.hu, body.builder.hu
Mindenhonnan az összes alapismeretet.
Ha elolvastad, tedd fel újra a kérdésed, ha szükséges.
Én a helyedben nem fogyasztanék ilyen szereket.
Véleményem szerint a vékony szálkás testalkat amúgy is sokkal szebb mint az izmos.
Főleg ilyen fiatalon, a te testalkattípusod még bármelyik irányba változhat.
Mielőtt belemennénk megint idiótaságokba a "szerekkel" kapcsolatban..itt fejezzük is be szerintem!!!
Kérdezőnek..: nem lenne semmi bajod a tömegnövelő "szedésétől"..de inni kell mivel normális tápanyag..értsd--> mint ha pörköltet innál turmixolva..csak kicsit jobb az íze és a minősége!:)
De javaslom hogy az étkezésed tedd helyre először..min. napi 5x TARTALMAS ÉTKEZÉS és nőni fogsz mint a GOMBA!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!