Mit javasolnátok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok!
Én egy 15éves srác vagyok.(Ma töltöttem be a 15-öt.)
165cm magas és 60 kiló körüli vagyok.
Nagyon elszeretnék már kezdeni testépíteni.(nem gyúrni, hanem céltudatosan testépíteni)
De mindenki azt mondta nekem, hogy ha elkezdem tönkre teszem az izületeimet és nem fogok nőni sem.
Egyébként úszom, van rajtam izom, de az úszástól sosem lesznek olyan izmaim amilyeneket akarok.
Na most, azt szeretném kérdezni, hogy:
1.Szerintetek elkezdhetek komolyan testépíteni és konditerembe járni már most, vagy várjak vele 2évet?
2.Szerintetek megállíthat ez a növésbe?(kb 10 centit remélem fogok még nőni, hogy apám magasságát elérjem.)
3.Nem teszem e tönkre az izületeimet és porcaimat ezzel, ne várjak e a kondival e miatt 2évet amig megerősödnek?
4.Ha mégis elkezdek kondizni , ha úgy látom jónak: milyen táplálékkiegészítőkre lenne szükségem amik jók és sokat használnak?
Köszönöm a válaszokat.
köszönöm:D
de lehet megtudom eztis oldani ezt a 100% whey protein 5kg / 20eért.
De ez a legjobb szerinted? És e mellé nem kell semmi??
Vannak azért jobb proteinek, pl. Syntha 6, és társai, de azoknak van ára rendesen.
És nem árt mellé legalább egy vitamin pak, pl multi pro, 30 adag, 4600 körül. Ha tömeget szeretnél növelni, akkor vehetsz a 4 kiló protein mellé 4-6 kiló maltodextrint (890/Kg), és keverve ihatod. Ezért is javasoltam a powert, mert annyit nem hoz a tejsavó (kezdő szinten végképp nem), amennyivel többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!