A sport erősíti a jellemet, mit értünk ez alatt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 12:48
1/5 Saten ҉ válasza:
Azt, hogy megtanul az ember küzdeni valamiért
2/5 anonim válasza:
Minden sportnak van egy szellemisége. Ezt megtanulod és követed aktív sportolás alatt, mint egy hívő a vallását és igen, nem utolsó sorban megtanít küzdeni. :)
3/5 anonim válasza:
Kitartásra, önfegyelemre is tanít!
4/5 anonim válasza:
Gondolj bele hogy egy testépitő diéta hogyan néz ki ez elég "félelmetes" akár 1 hétre is de a versenyzők ezt 12 de akár 16 hétig is monotonon végig csinálják.Minden évben... a sport óriási kitartásra készteti az embert, kűzd mindig egyre keményebben hogy a lehető legjobb formát hozza ki magából. Ez minden sportra igaz más-más formában.
5/5 anonim válasza:
én az életem egy elég nehéz szakasza után kezdtem el thai boxolni, ami elég komoly kitartást igényel, és ezt a magatartást sikerült a hétköznapi életembe is átemelni. megtanulsz küzdeni magadért, csapatsportban egy közösségért, és - ha jó edzőt fogsz ki az adott sportban - akkor a tisztelet és a megbecsülés fogalmát is teljesen újraértelmezed. elősegíti a szocializációt és a gátlásosságot is oldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!