Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az ún. "összehízott combok"...

Az ún. "összehízott combok" ellen van valamilyen tornagyakorlat?

Figyelt kérdés
én azt akarom, hogy a 2 combom eláljon egymástól, és lépés közbe ne csiholjak tüzet -.-" :D
2010. dec. 27. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha hájas a hasad, akkor hiába csinálsz felüléseket, attól még nem fog eltűnni a háj. A háj csak diétával megy le.

Ha nincs háj a combodon, akkor erősítsd a combközelítőket! Feszesebb lesz a combod.

2010. dec. 30. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Hájas hasra felülés:D.Attól max vastagabb lesz a derekad,a háj alatti izmoktól.

Az meg nem mentség,hogy sovány vagy.Én már láttam nem 1 olyan csajt aki 170/45 volt 28-30%os testzsírral.Szóval csont és zsír.

Méress már egy testzsírt,mert így elképzelhetetlen a kérdésed!

Ha több,mint 20%,akkor nincs mese diétázni kell.Bár te jobban járnál ha konditermi súlyzós edzéssel,meg egy jól megtervezett étrenddel felszednél pár kilót és utána azt pucolnád le.

2010. dec. 31. 03:20
 13/15 A kérdező kommentje:

ohh, Jesus!

na és akkor pl testzsírt hol kell megméretni? :D lehet nagyon hülyét kérdeztem most..

ja, és combközelítőkre hogyan lehet tornázni? neten találtam pár gyakorlatot, de semmi erőltetést nem éreztem..

2010. dec. 31. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ingyen lehet méretni sportorvosnál,vagy vehetsz otthonra ilyet is.

[link]

2010. dec. 31. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Feküdj oldalra, felső lábad hajlítva, alsó lábadat emelgesd!

Vagy pl. hanyatt fekve emeld fel a lábad függőlegesig, és tárogass!

Ülj le, lábad közé tegyél egy labdát és nyomd össze!

Ha sokat csinálod, megérzed, hidd el!

2011. jan. 1. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!