Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyha rendőr (esetleg kommand...

Hogyha rendőr (esetleg kommandós) akarok lenni, akkor milyen gyakorlatokat kéne végeznem? Heti vagy napi hány perc futás. Felülés, fekvőtámasz stb mennyit? Sújzózás kell?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 14:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
értem.Pontosan nemtudod,hogy hány kilómétert, mennyi edőalatt kell futni?Hány felülést, fekvőtámaszt, stb.
2011. jan. 24. 08:54
 12/16 A kérdező kommentje:
A készenléti rendőrség pontosan mi?utánanéztem , de nem nagoyn értem.Van tűzszerész része, búvár valami meg nemtudom.Nagy nem vagoyk othon benne.Segítene valaki?
2011. jan. 24. 21:10
 13/16 anonim válasza:
abban a könyvben, ahol a felsőoktatási intézmények vannak, ott benne van minden a rendőrtisztiről. na kb. az az alap, az órákon ennél jobban kell teljesíteni. ott úgy van, hogy 100-ból 60 pontot kell minimum elérni egy félévben 4 féle gyakorlatból. de ez attól függ, hogy fiú vagy e vagy lány. ha tudsz várni még egy hetet amíg vége a vizsgaidőszaknak, akkor a teljes táblázattal tudok szolgálni, illetve ha megírod, hogy nagyjából mennyi idő alatt futsz 2km-et, milyen távolra bírsz ugrani helyből, hány felülést bírsz csinálni 1 perc alatt, illetve az utolsó választható: vagy fekvenyomás (nőknek 25, férfiak 60 kg) vagy függeszkedés hajlított karral. persze ne felejtsd el leírni a nemed, az nagyon fontos, a nőknek a felvételin könnyebb dolguk van. ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell elégedni azzal, hogy a pasik lehagynak, én lány vagyok, tök jó az egómnak ha néhány pasi mögöttem van. :)
2011. jan. 25. 17:26
 14/16 anonim válasza:
egyébként már (köszönhetően egy intézkedésnek) kötelezően legalább 1 plusz önvédelem óra van, aminek én nagyon örülök. és igaz, amit az előttem szólók írnak, ha te nem sportolsz az órákon kívül, de legalábbis nem futsz, nagyon leépülsz. (sajnos nem követelnek többet, pedig kéne)
2011. jan. 25. 17:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszön szépen a válaszokat.Hát még igazán nem kezdtem el felkészülni, ugyhogy nem tudok infoval szolgálni, hogy hány perc alatt futok stb.De amint kitavaszodik elkezdek keményen futni stb.Szoval köszönöm a válaszokat és énis örülök hogy van ez az önvédelem óra, mert akarnék ezzel foglalkozni!Jah és fiú vagyok.
2011. jan. 26. 17:15
 16/16 A kérdező kommentje:

azt a táblázatot eltudod küldeni majd?

E-mail om:nemethnandi0@citromail.hu

2011. jan. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!