Tömegnövelés mozgás nélkül? (részletek lent)
TERV:190 magas, 65 kilós srác vagyok, személy és vagyonőr.
Fontos lenne hogy felszedjek minél több súlyt, hogy jobban érvényesüljek a szakmában. Az anyagcserém miatt nem tudok hízni, és ez több éve zavar. Most arra jutottam hogy belekezdek egy kúrába. Kreatin, tömegnövelő, tesztoszteron növelő, étvágyjavító. Utána olvastam a dolgoknak, és elég jónak tűnik ez a kombó. Természetesen ehhez normális napi 4-5 étkezés (ennek is utána olvastam).
EGYÉB: Napi 10 órákat sétálok, állok, és tevékenykedem munka közben, de semmi komolyabb megerőltető dolog.Esetleg ha felszedtem már egy komolyabb súlyt akkor kondizás meló után.
CÉL: Szeretnék 30-40-50 kilót felszedni (persze csak szépen lassan) és szeretnék pocakot, tokát, és az ezzel járó többi dolgot.
KÉRDÉS: Mit gondoltok, sikerülhet? Az egészségem miatt nem nagyon aggódom, azt ne is nagyon írjátok bele.Előre is köszönöm a válaszokat.
20/f
Húú b@zmeg lázszik, hogy miért csak ennyire vitted.
Az izmaid a terhelés hatására normális kaja+pihenés mellett fejlődnek.
Na, azzal, hogy állsz, esetleg sétálsz nem ingerled arra az izmaid, hogy fejlődjenek.
A tápkiegekre ezentúl fölöslegesen dobod ki a pénzt.
Amúgy a tesztó fokozó 20 évesen az minek?
Kreatin szintén nem elsődleges dolog.
Ha edzés nélkül nyomsz napi 3-4 tömegnövelőt, annyit érsz el, hogy el fogsz zsírosodni, és akkor egy zsírpacák áll őrt a mittoménhol.
Étvágyjavító is full fölösleges, 1 minden fejben dől el 2, kifejtem mindjárt:)
Kimaradt a vitamin, ami a fejlődés, és úgy alapból az élet alapja. Ha valamilyen sportolóknak kifejlesztett vitamint szedsz, akkor a magas bvitamin tartalom miatt úgyis zabálnál.
Tehát javaslom menj le terembe, a kiegészítőid nagy részét felejtsd el, a tömegnövelő az maradhat, minden más ilyen szinten full fölösleges. És vitamint BCAA-t glutamint szerezzél.
Ja és nomrális kaja nélkül nem lesz fejlődés.
00:40
Köszönöm a választ, olyan táplálék kiegészítőt (tömegnövelőt) akarok venni amiben sok a CH (szénhidrát), ha csodát nem is művel, de biztosan segít.
Mellette pedig már úgy alakítanám ki az étrendet hogy rizs, csirke, pulyka, hal, stb.
Fehérjét és telítetlen zsírt hogy juttatom a szervezetembe?
Miből egyek többet?
01:49
Köszönöm a választ neked is.
Az ennyire vittem, egy kicsit negatív hangvételű, de ennek kicsit hosszabb háttértörténete van amibe most nem szeretnék belemenni, mert nem az az elsődleges.
Mint leírtam először nem izomra megyek, hanem súlyra, De ha látom hogy van értelme, és növekszem, és marad még energiám akkor természetesen mehet a kondi is.
Tesztoszteron fokozó, elvileg segít a megcombosodásban, kissé dob a férfiasságomon, utána olvastam semmi olyan mellékhatás nincs ami ártana nekem.
Kreatinban még én se vagyok biztos, de ha csak minimálisan is de segít, akkor élni fogok vele.
Az elzsírosodás úgymond a cél, tudom hogy hülyén hangzik, de mint leírtam, a pocak, a toka, és a többi a cél.
Étvágyjavítónak akkor valami komolyabb vitamint kell szednem, lehetőleg BCAA glutamint.
Ha elpocakosodsz, akkor attól nem keményebb és marconább leszel, továbbá, ha normálisan edzel, és kajálsz mellé, akkor is fog felmenni valamennyi zsír az izom mellé.
Tesztó fokozó még mindig baromság, mert ilyenkor van maxon a teszto termelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!