Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a hátamról?

Mit gondoltok a hátamról?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 2 éve edzek. Ránézésből mekkora lehet a testzsirom ? És nincs valamim lemaradva, mire érdemes jobban koncentrálnom ? Érdemes diétáznom vagy tömegelhetek továbbra is ?
2010. dec. 24. 17:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
elég szar a széles hátizmod de a csuklyás rendbe van én pont fordítva vok 16/f
2010. dec. 24. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
előző vok sztem tömegelj márciusig utánna diétázz én is ezt csinálom:D
2010. dec. 24. 21:32
 13/23 A kérdező kommentje:

[link]

van itt egy másik kép ez kicsit korábbi de mintha itt jobb lenne a széles hátizom mérete fura :D

2010. dec. 24. 21:52
 14/23 anonim ***** válasza:
igen szélesebnek tűnik mert nem nyomod össze a lapockádat teljesen.így kell pózolni :D még mindig az előző vagyok.egyébként elég vastag a karod! mondcsak meg nekm hányas ? :D én még mindig azt mondom márciuig tömegelsz ut diéta
2010. dec. 24. 22:03
 15/23 anonim ***** válasza:
"És nincs valamim lemaradva" hogy ezt tudjuk szemből is kéne látnunk téged :D
2010. dec. 24. 22:05
 16/23 A kérdező kommentje:
42cm :D nem tudom az edzőm és sok barátom is azt mondja még tömegeljek kell a hátra és vádlira tömeg ráérek még diétázni , fiatal vagyok. De a lányok szemében egy felfújt alak vagyok és nekik a vékony de szálkás fiúk tetszenek igy próbálok kompromisszumot találni :)
2010. dec. 24. 22:05
 17/23 A kérdező kommentje:
Szemből maximum csak akkor mutatok képet, ha hozzáértő nézné meg és privátban, azért tényleg nem akarom magamat egyérteművé tenni hogy ki vagyok, mert egyáltalán nem menőzésből tettem ki a képet...
2010. dec. 24. 22:15
 18/23 anonim ***** válasza:

még mindig az előző vagyok 42 centi azta :D nekm csak 36 :S

viszont enyém tényleg szebnek csúcsosabbnak tűnik mivel szálkás vok.Na de ha te lediétázod majd magad akk 2x elvered ajd az én karomat :D egyébként én is nemrég gondokoztam h hagyom a tömegelést mert köldöktájra feljött 1 kis zsír de még mindig kockás. de én kitartok márciusig:D:D

2010. dec. 24. 22:15
 19/23 anonim ***** válasza:
még midnig előző.egyébként tesztoszteronon van fent vlami h kell testzsírszázalékot mérni ha ügyes vagy leméred magadnak de kétlem h sikerüllne.sztem sportorvoséső megméri :D
2010. dec. 24. 22:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Ismerem , és van tolómérőm is akárhányszor mérem 11% körül ad xD nem tudom szerintem annál több van :D de majd elnézek és megméretem.... amúgy nekem is kockás a hasam de főleg combon van lepucolható terület.
2010. dec. 24. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!