Futás fogyaszt? Illetve ha igen, mennyit kéne futni? (lent)
Figyelt kérdés
Régen sportoltam napi rendszerességgel keményen, de nyáron abbahagytam, azóta híztam is sokat. Szeretném leadni, és arra gondoltam, hogy eljárnék futni. Mennyit kéne futni hetente, hogy látszódjon az eredmény, illetve heti hányszor, mennyit? Kicsit kusza, ha nem érti valaki, kérdezzen, bocsi. Nem a kilók érdekelnek, hanem a látszat. Hasamról, derekamról, csípőmről szeretnék inkább fogyni.Köszönöm:)2010. dec. 23. 15:55
11/13 A kérdező kommentje:
orron át lélegzés nem fog menni, mivel se futva, se futás nélkül nem kapok levegőt az orromon.
2010. dec. 23. 22:36
12/13 anonim válasza:
Két dolgot szeretnék hozzátenni az előttem szólókhoz. Az egyik, hogy nálam mindenféle mozgásnak jelentős étvágyszabályozó hatása van, a futásnak meg főleg. Tehát ha napi 15-20 percet futok, fogyni kezdek, mert kevesebb ételt kívánok, és emiatt kevesebbet is eszem. A másik az, hogy a "zsírégető tartományban égetünk zsírt, ezért 140-es pulzusszám alatt kell 40 percet edzeni naponta legalább" elv mellett van egy másik társaság is, akik azt mondják, hogy az egész nap felhasznált energia sokkal jelentősebb, mint amit edzés közben elégetsz, úgyhogy az izmosodással többet nyersz, mert többet fog elégetni az alapanyagcseréd. Én megpróbálnék ebben az irányban is tájékozódni, hátha nekik van igazuk.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
Ja és boldog karácsonyt(:
2010. dec. 24. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!