Mi lehet a baj a karommal?Csütörtökön és szerdán voltam először kondizni, nem kezdtem nehéz súlyokkal bicepszre és tricepszre (6-7 kg).
Figyelt kérdés
Ma izomlázszerű fájdalom van mindkét karomban, és nem tudom 180 fokban kinyújtani őket. (olyan mintha be lenne dagadva - főleg a bicepsz) Komoly a baj?2009. jan. 23. 19:42
1/7 anonim válasza:
lehet izomszakadás is akár, de lehet hogy csak erős izomláz.
2/7 anonim válasza:
Ha valami szakad, reped, törik, akkor az belül vérzéssel jár, MINDIG, amit kívülről úgy veszel észre, hogy belilul a bőröd alatt...
Ha ilyen nem van, akkor nincsen reális veszélye, legfeljebb enyjhe rándulás lehet. MagneB6, kálium( banán) és lazítás.
3/7 anonim válasza:
nem komoly,1-2 nap alatt helyre jön.nagyon megerőltetted,erősebb izomláz csupán :)
4/7 anonim válasza:
Nem kell félni semmi bajod nincsen.
Ez csak erős izomláz.
Nálam minden edzés után megvan...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató válaszokat! :)
2009. jan. 24. 13:49
6/7 anonim válasza:
Mikor először mentem konditerembe nekem is ez volt. 3-4 nap múlva elmlt.
7/7 anonim válasza:
Be van durranva a kezed, nem gyanus mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!