A tesztoszteron.hu-n olvastam, hogy a zsírégeté 44%hatékonyabb ha nem csak aerob edzést hanem súlyzósat is végünk? Hány kilogrammos súlyzóval és milyen gyakoraltokat? 20 L
Mi a baj az izmosodással? Az izom úgy is használ energiát, ha pihensz, vagy alszol, ezáltal gyorsul az anyagcseréd.
És olyan súlyokkal edz, amilyen súlyokkal 8-10 szabályos ismétlést végre tudsz hajtani.
Az általad olvasott oldal a legjobb amit találhatsz ilyen kérdésekben(így fejből kb 200 cikk van a zsírégetésről),szerintem olvass még a témáról.minden esetre:1)Súlyzózás szempontjából is(!) az intenzitás a lényeg!
2)Ha van kedved növelheted a súlyt.Ha az izomfejlesztés csak ezen múlna mindenki hatalmas karokkal járkálna.Szóval nem kell félni. 3)vagy akár a sorozatok számát is növelheted ha nagyon tartasz a súly növelése által okozott izomnövekedéstől 4)A súlyzózás nem feltétlenül azt jelenti h pl kezd el alkarozni...mehetnek a guggolások,kitörések,akár vállazás,vagy akár tricepszezés. 4) A sok kardió hatására eleve nehezebb izmot növelni.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!