A dohányzás nagyon káros a testépítésre?
Figyelt kérdés
Napi 1-2 szálra gondolok, főleg este, vissza fogja ez valamiben a fejlődést? Hozzá értők válaszát várom:) köszönöm..:)2009. jan. 17. 21:20
1/9 anonim válasza:
Igen, sőt ha abbahagyod a cigit utána még kell 2-4 hét, hogy csúcsteljesítményt tudj nyújtani. Elég meggyőző?
hasonló ciőben jártam, de már inkább valami hasznosabbra költöm a pénzt cigi helyett.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! várok még válaszokat ha lehet! megpróbálok letenni a cigitől!
2009. jan. 18. 11:31
3/9 anonim válasza:
A nikotin kivonja a verbol az oxigent,ezaltal csokken a teljesitmenyed,ami gyuras szempontjabol nem jo.
Ugyhogy szokj le rola.
4/9 anonim válasza:
hát nem egészséges, de nem a cigi lesz az akadály arra, hogy jó alakod legyen. naonsok versenyszintű testépítő szívja, de attól függetlenül tedd le! pénzt spórolsz és nem roncsolod magad feleslegesen! én is bagóztam és miután letettem nem sokat változott a testkompozícióm, csak éppen jobban érzem magam és nem vagyok egész nap büdös.
5/9 anonim válasza:
alapbol nem értem hogy lehet elkezdeni szívni ezt a szart...alapból semmi értelme 1-2szálnak meg pláne.. :S
7/9 anonim válasza:
Mikor cigiztek,és gyúrtam akkor nagyon rossz volt: fáradt voltam az edzés alatt,nehezen vettem levegőt,étkezés is rosszul ment. Most simán csak edzek,és megéri. Az megint más ha havonta 2-3szálat elszívsz (mert néha rágyújtok),de akkor én napi fél dobozt simán elszívtam. (kék multit,az meg nem gyenge)
8/9 anonim válasza:
6 éve foglalkozoma testépitésel és ez allat mindig duhányoztam..... most kb 2 hónapja nem dohányzom ... nemérzek semmi különösebb változást csak annyit hogy sokkal jobb a közérzetem nem köhögök több pénzt sporolok ... és azt a pénzt ha összeadom ammit cigire költöttem 1 hónapban,abból már egy ütős gainert vagy akkármien fehérjét tudok venni! :) szóval örülök hogy letudtam tenni a cigiről...
9/9 anonim válasza:
a legfontosabb a teljesítmény csökkenése mellett, hogy a cigi mellett nincs akkora étvágya az embernek, a testépítéshez pedig kajálni kell bőségesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!