MI a véleményetek a Scitec Nutrition Attack-ról? Vki használja v használta? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 17:39
12/15 anonim válasza:
a műizom az olyan hogy én megrajzolom kartonpapírra.Kivágom és felragasztom egy tetszés szerinti helyre.
Vagy gyurmából megcsinálom magamat csak k*rva izmosan.Hurkapálcát dugok a seggembe(a gyurmaseggembe)és magam előtt tartom bárhová megyek(mint egy egész testes maszk)
13/15 Clem válasza:
Ja...köszi így már értem...én még leragadtam a felpumpált izomnál...aminek ugye az a hátránya hogy bármikor elromolhat a szelep és azonnal leeresztesz!!!:(
De akkor a műizom jobb mint a felpumpált izom ezek szerint..megyek is kipróbálom..!:)
Mekkora hurkapálcika kell..remélem nem hosszú..?!
14/15 anonim válasza:
attól függ milyen magas vagy.Takarjon el a maszk az a lényeg
15/15 anonim válasza:
Ha van fölös pénzed amit kiegészítőkre szeretnél költeni, akkor ajánlom az Attackot, de amúgy nem sok mindent ért egymagában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!