Werte kérdése:
Hasizomzati kérdés! Mivel tudom leginkább erősitani a hasizmom és fogyasztani is?
Figyelt kérdés
16 évig aktívan sportoltam. De egy térdmütét keresztbe húzta a sportkarrierem. Azóta hogy az alap sétálás kocogás van engedélyezve, felborult a háztartásom és szépen jönneka kilók is. Amúgy nem vagyok pocakos sem kövér. De érzem magamon hogy jött rám pár fölös kiló. Seggre és hasra! Mivel lehet a leghatásosabban eltüntetni ezeket a párnákat? (csak ne a felüléseket mondjátok-utálom őket)2009. jan. 15. 21:16
1/8 anonim válasza:
Szia! én járok alakformálóra és ezt csináljuk:
Lefekszel a földre, és a csípődet leszorítod. A lapockáid felemelkedsz, de a csípős lenn marad. és a nyakad egyenes. a fal felé törkszel.
2/8 A kérdező kommentje:
ezt kicsit részletesebben, mert 1-2 betű kimaradt és igy nem igazán értem:S
2009. jan. 15. 22:24
3/8 anonim válasza:
a válaszoló a felülést írta le szerintem. szal lefekszel, a csípődet nem emeled fel. és fel-fel ülsz addig hogy a lapockáid már ne legyenek a földön :)
4/8 anonim válasza:
de ha utálod akkor van másik módja is ( remélem nem leszek leszavazva, mert csak elmondtam hogy mit írt az első válaszoló )
Törzsfordítás - tökéletesen kigyúrt has
Ez a népszerű gyakorlat a hasizom középső részét erősíti. Állj terpeszbe, és feszítsd meg a hasizmod. Ezután forgasd a felsőtested jobbra és balra.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Szia! Edzheted a hasadat keményen, csinálhatsz 1000 felülést, 10 000 hasprést, 100 000 fordított hasprést... erősödni fog a hasad és az izom is épülni fog a "háj" alatt, de a felesleg nem fog eltünni. A nemkívánt plussz kilók, csak akkor tünnek el, ha helyesen étkezel. Több kalóriát kell elégetned, mint amit beviszel a szervezetedbe. Sajnos olyan módszer nem létezik, hogy csak egy bizonyos helyről égeted le a kilókat. Ha fogyni szeretnél, akkor azt a teljes testedre kell összehangolnod. Ha lemész egy konditerembe, akkor ott se sok kockahasú embert fogsz látni, pedig biztos nagyon keményen edzenek, de Ők is csak a hájuk alatt építik az izmokat. 50-es a karjuk, de ott libeg az úszógumi is a derekukon, mert a táplálkozásuk nem megfelelő.
7/8 anonim válasza:
első válaszoló vagyok: nem a felülést írtam le...
8/8 anonim válasza:
A hasizom erősítéséhez és a felhalmozott zsírréteg csökkentéséhez kombinálnod kell a kardio- és súlyzós edzéseket. Ezen belül már bármit választhatsz, ami neked tetszik. Hogy ezt kutatással is bizonyították, arról itt olvashatsz [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!