Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Body. Builder.hu/Tesztoszteron...

Body. Builder.hu/Tesztoszteron.hu - Szerinted melyik a jobb/színvonalasabb/szakszerűbb?

Figyelt kérdés

Mindkét oldalt jól ismerem és szerintem mindkettő kiváló, nyilván főleg inkább megközelítés és ízlés kérdése, melyiket találod jobbnak. Természetesen ha szerinted egálban vannak, azt is leírhatod!

Szeretném, ha ki is fejtenéd a véleményed!

Köszönöm minden válaszadónak!

2010. nov. 28. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teszto+builder, aztán külföldi oldalak, mivel nem kell mindent elhinni, amit itthon írnak :D Főleg nem, amikor azt olvasod, hogy a Scitec a legpróbb márka, és a BSN csak azért drágább, mert be kell hozni, és a scitec simán van olyan jó... na olyankor úgy elgondolkozom azon, h van-e értelme olvasni az oldalt...
2010. nov. 29. 03:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Én mindig Charles Glasses írásait próbálom megtalálni mert azokból lehet okulni.Amúgy átolvasok minden oldalt mert azért ki tudom válogatni hogy mi az ami f*szság és mi az amire szükségem lehet
2010. nov. 29. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!