Gigatorrents vs. Ncore? Melyik szinvonalasabb, jobb? Írjon olyan aki minkettőn fent van.
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 14:01
1/11 anonim válasza:
ncore jobb. Több tartalom. Nekme volt gigám is mikor lett ncorom azóta meg se néztem. Sztem már töröltek:)
2/11 A kérdező kommentje:
Most jön a gyökér kunyizós rész...
Nem adod nekem? Csak mert van seed szerverem, cserébe seedelnék neked, ha küldesz torrentet. Jelezz vissza köszi.
Azért lenne jó, mert nem vagyok fent semmi jó oldalon, és a seedszervert meg fizetem...
2010. máj. 18. 14:40
3/11 A kérdező kommentje:
Vagy ha van +egy ncore-d, azért is seedelnék.
Már 1 éve szeretnék bejutni, meghívót meg nem is lehet most küldeni...
2010. máj. 18. 14:43
5/11 anonim válasza:
Legjobb az ncore,de giga se rossz annyira
6/11 anonim válasza:
Első vagyok! Ncorr per pill nincs meghívás. És köszi, nem élnék a seed serverrel:)
7/11 A kérdező kommentje:
Nem is kell.
De mégsem úgy jöttem hogy "tudna valaki küldeni meghívót"
Meg nem is ingyen kértem volna...
2010. máj. 19. 17:33
8/11 anonim válasza:
Próbáld meg a beload.hu-t vagy a blue dragon-t esetleg egy mesevilág-ot mely kifelyezetten csak gyermektartalomra épül. mind a hárman fent vagyok.
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerekem, akinek töltenék. De hidd el fent lennék a beloadon is, meg a másikon is, ha lenne meghívom...
2010. máj. 25. 12:34
10/11 anonim válasza:
Szia! Beloadra tudok küldeni meghívót, ha érdekel írj levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!