Milyen edzéstervet ajánlanátok? (Testépítés F/17)
1. Nap: mell, tricepsz, has
2. Nap: hát, bicepsz, vádli
3. Nap: láb, váll, (has?)
Én ezt ajánlom kezdésnek.
Mell, tricepsszel azért, mert szörnyen rossz izomlázas mellizommal másnap tolódzkodni, valamint a nyomó gyakorlatok közben a tricepszedet úgyis használod valamennyire, igy bemelegedik. A mell mellé persze akár vállazhatnál is.
Hát bicepsszel pedig azért, mert ha megfigyeled, a lehúzások közben, ha már nem birod, bekapcsolódik a bicepszed, van akinek még be is durran, tehát megintcsak bemelegedik. Vádlizni én nem a lábnapon szoktam, nem tudom miért :P de ha aznap szeretnéd, akkor szerintem azzal kezd az edzést.
A lábnaphoz tettem egy has edzést zárójelbe, ezt csak akkor csináld, ha még nem vagy ki teljesen a lábazástól, nehogy összehánnyál mindent a teremben :D egyébként itt is kezdheted úgy h váll, has, láb és akkor nem lesz baj, a has edzés közben bemelegedik a derekad!
Sok sikert! :)
1. nap: mell - fekvenyomás, fekvenyomás 45 fokos padon, tárogatás.
bicepsz - franciarúddal állva, egykezes súlyokkal egyenes padon
tricepsz - szűknyomás, letolás csigán
2. nap: - comb - guggolás + comberősítésre alkalmas gépek
vádligép
has - felülés, hasprésgép
3.nap: - váll: nyak előtt nyomás, fűrészelés, állig húzás
hát: hát mögé húzás, evezés, húzódzkodás széles fogással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!