Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha fejen térdelnek, hogy...

Ha fejen térdelnek, hogy lehet kiszabadulni?

Figyelt kérdés

Haverommal poénból birkóztunk, és fejen térdelt, és lefogta a kezeimet, nem tudtam egyszerűen sehogy kiszabadulni. 100 kilóval fejen térdelt, és a földre nyomott.

Kilehet ebből valahogy szabadulni, vagy esélytelen?

2010. nov. 19. 19:10
1 2
 11/19 obpablo válasza:

Bocsi mesterek de nekem valahogy nem jön ki.

Hason fekszel, ugye hátulról lefogja a kezedet és a nyakadon térdel és 100 kilós, akkor hogy térdel fejbe?

a 100 kilót ráhelyezi a nyakadra és van annyi helye h a másik lábával térdeljen? vagy mi?

Egyébként ki lehet szabadulni minden helyzetből, csak nem mindig sikerül.

Mondjuk ha felhúzod magad alá a lábaidat már tudod billenteni....

2010. nov. 20. 09:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus rendőrségi elfogás.Rendesen kivitelezve az egyik ujjad is meg van feszítve a hátad mögött,hogy végképp ne mozdulj,vagy ha ficánkolsz,akkor törik az ujjad.
2010. nov. 20. 10:40
 13/19 anonim ***** válasza:

obpablo :

Ember hason fekszik.

Támadó bal térdel fejen vagy nyakon térdel (bár az annyira nem is fontos), fekvő ember bal keze megfeszítve, így feszülnek a vállizületek. Vállat föld fele nyomni. Meg se bír mozdulni. Ha mégis meg akar 45 fokos csavarással szétszakad a válla azon egyszerű okból, hogy arra nem forog, míg a támadó csípőből tud forogni...

Ebből ha így meg van fogva valaki maga Chuck Norris sem tud kijönni.

Méghogy ilyen baromságokat, hogy "felhúzod a lábad" meg "fejed felé emeled a kezed". Megmozdul b+ eltöröm a vállát és kész.

Úgy lehet, hogy ki lehet jönni belőle, hogy én foglak de igazából nem akarlak bántani és lássuk ki bírsz-e jönni. De ha pl. letartóztatás vagy az én életem múlik rajta akkor ki nem jössz belőle az ziher.

2010. nov. 20. 12:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Na ja, ez igaz, csakhogy a kérdező nem említette, hogy hátracsavart kézzel volt a szituban. Az valóban bonyolítja a helyzetet, nemigen lehet kijönni belőle.
2010. nov. 20. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk való igaz, én a "és lefogta a kezeimet" részt úgy értelmeztem, hogy technikásan fogta le, nem csak úgy, hogy rászorította a hátára.
2010. nov. 20. 12:54
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, így volt a szitu.
2010. nov. 20. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez az a fogás?

http://www.youtube.com/watch?v=bW_OxqZSQvE

Ebből nem tudsz kijönni,legfeljebb törött végtaggal.

2011. máj. 13. 20:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen ilyen.
2011. máj. 13. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Egy ilyenból már nem lehet kijönni, éppen ezért is alkalmazzák pl. a rendőrök is, mert hatásos.

Néha be kell látnunk, hogy vesztettél fiam!

2011. máj. 14. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!