Ha fejen térdelnek, hogy lehet kiszabadulni?
Haverommal poénból birkóztunk, és fejen térdelt, és lefogta a kezeimet, nem tudtam egyszerűen sehogy kiszabadulni. 100 kilóval fejen térdelt, és a földre nyomott.
Kilehet ebből valahogy szabadulni, vagy esélytelen?
Bocsi mesterek de nekem valahogy nem jön ki.
Hason fekszel, ugye hátulról lefogja a kezedet és a nyakadon térdel és 100 kilós, akkor hogy térdel fejbe?
a 100 kilót ráhelyezi a nyakadra és van annyi helye h a másik lábával térdeljen? vagy mi?
Egyébként ki lehet szabadulni minden helyzetből, csak nem mindig sikerül.
Mondjuk ha felhúzod magad alá a lábaidat már tudod billenteni....
obpablo :
Ember hason fekszik.
Támadó bal térdel fejen vagy nyakon térdel (bár az annyira nem is fontos), fekvő ember bal keze megfeszítve, így feszülnek a vállizületek. Vállat föld fele nyomni. Meg se bír mozdulni. Ha mégis meg akar 45 fokos csavarással szétszakad a válla azon egyszerű okból, hogy arra nem forog, míg a támadó csípőből tud forogni...
Ebből ha így meg van fogva valaki maga Chuck Norris sem tud kijönni.
Méghogy ilyen baromságokat, hogy "felhúzod a lábad" meg "fejed felé emeled a kezed". Megmozdul b+ eltöröm a vállát és kész.
Úgy lehet, hogy ki lehet jönni belőle, hogy én foglak de igazából nem akarlak bántani és lássuk ki bírsz-e jönni. De ha pl. letartóztatás vagy az én életem múlik rajta akkor ki nem jössz belőle az ziher.
Ez az a fogás?
http://www.youtube.com/watch?v=bW_OxqZSQvE
Ebből nem tudsz kijönni,legfeljebb törött végtaggal.
Egy ilyenból már nem lehet kijönni, éppen ezért is alkalmazzák pl. a rendőrök is, mert hatásos.
Néha be kell látnunk, hogy vesztettél fiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!