Ha fejen térdelnek, hogy lehet kiszabadulni?
Haverommal poénból birkóztunk, és fejen térdelt, és lefogta a kezeimet, nem tudtam egyszerűen sehogy kiszabadulni. 100 kilóval fejen térdelt, és a földre nyomott.
Kilehet ebből valahogy szabadulni, vagy esélytelen?
Ha normálisan le vagy rögzítve és a fejeden térdelnek 100 kilóval akkor abból még egy csodálatos krav-maga mester sem jön ki.
De igazából ha egy normális rögzítéssel le vagy rögzítve akkor abból sem.
A harc attól harc, hogy nem hagyod, hogy idáig eljussatok.
"Ti aztán ritka nyomorékok vagytok . Hatalmas a súlykülönbség , nem tudtok birkózni (legalábbis te tuti hogy nem) , és ráadásul nyakra meg szemre akartok támadni . Gratulálok ."
Kíváncsi vagyok, te hogy nézhetsz ki, ha ilyeneket tudsz írni...
na, ha hátulról lefogják a kezeidet, és rátérdelnek a fejedre, az lehet kellemetlen, de abszolút nem gáz, mert ekkor nem tud mit csinálni az ellenfeled, csak tart egy pozíciót, ami neki sem jó.
megoldás: mivel az ellenfél 4 alátámasztási ponttal rendelkezik, amiből 3 foglalt, és számodra jól ismert, annyi dolgod van, hogy ezeket a pontokat egy egyenesbe hozod, így könnyen ki tudod billenteni az egyensúlyából, és máris megvan a szabadulás.
gyakorlatban: a karjaidat a fejed felett összefogod, így az ellen térde, és két keze egy vonalban lesz. A maradék lábával ellentétes oldalra meg kiforogsz.
" na, ha hátulról lefogják a kezeidet, és rátérdelnek a fejedre, az lehet kellemetlen, de abszolút nem gáz, mert ekkor nem tud mit csinálni az ellenfeled, csak tart egy pozíciót, ami neki sem jó. "
Simán kitöröm ebből a pozícióból a válladat...
NE beszéljünk már baromságokat.
Ha ügyes vagy sose fognak le így - de ha már lefogtak akkor az atya úr isten sem tud kijönni belőle, hacsak nem rosszul rögzítik.
"gyakorlatban: a karjaidat a fejed felett összefogod,"
Értem mire gondolsz, csak az volt a gond, hogy a karjaim kifele voltak, és nem a fejemnél, hanem mellettem voltak, mint mikor a rendőrök megbilincselnek, Akkor mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!